СРД ,,Златовчица“ Језерo: Веома успјешан договор

Оцјена је ово свих присутних на састанку који је са представницима нашага Савеза и предсједником СРД ,,Златовчица“ из Језера одржала начелница ове општине Снежана Ружичић са својим сарадницима.

Циљ састанка је био да се превазиђе веома лоше стање у овом Друштву и пронађу рјешења која би гарантовала далеко боље сутра овога донедавно узорног удружења грађана.
Кад се ово каже, прије свега се мисли на његово омасовљење, сузбијање криволова који је све више узео маха, изналажење могућности за изласке на такмичења младих такмичара и полазника школе спортског риболова, организовање одређеног броја такмичења и старијих категорија такмичара, чиме би се  додатно промовисали туристички и спортско-риболовни потенцијали које ова општина има.
Гаранција за ово је рибом пребогата љепотица Плива и дио њенога језера који припада овој општини, доста мањих рјечица, а нарочито Ђол језеро, на којем се већ дуже времена одржавају запажене спортско-риболовне и гастро манифестације.
Када се овоме додају и љепоте самога мјеста, живописна природа која га окружује, добродошлица његових становника која се ријетко гдје среће, онда додатна иницијатива предузимљиве начелнице Снежане не само да има своје мјесто, него треба да нас све мобилише да данас договорено у што краћем року и реализујемо.
Мислимо да, уколико се сви прихватимо преузетих обавеза, за све учињено ће нам убрзо бити захвални бројни поштени спортски риболовци Српске, а поготово овога градића на обалама Пливе. Биће то још један спортско-риболовни бисер који је заслужио да му се  врати  стари сјај.

Спортско риболовни савез РС

Pročitajte i:   Moguća izgradnja MHE na Bunskim kanalima, investitor traži ponovno izdavanje dozvole

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.