Žena mu prigovorila zbog ribičije, on je pred djecom polio benzinom

Ferdinandovac: Prava drama odvijala se u obiteljskoj kući u Ferdinandovcu u nedjelju u podnevnim satima.

‘Rastreseni muškarac polio je kuću benzinom, prijetio ženi i vikao da će sve zapaliti’, bila je prva informacija s mjesta događaja pa su brzotamo pohitali policajci i vatrogasci.

Policija je razdvojila muškarca i ženu, a njega dodatno odvela na ispitivanje. No, kako je vrijeme odmicalo, bilo je jasnije kako je priča ipak nešto drugačija. Ispostavilo se kako su se muž i žena uistinu zakrvili, no razlog nije bila kosilica, kako se nagađalo, nego činjenica što joj muž voli ići u ribičiju.

‘Ja sam zvao policiju jer sam bio zabrinut’, ispričao nam je muškarčev tast i pojasnio šta se događalo tog dana u obiteljskoj kući njegove kćeri.

‘On je bio u ribolovu i očito su razmjenjivali poruke’, govori tast.

Kako doznajemo, ona mu je spočitavala odlazak u ribičiju, a i on njoj odgovarao na poruke te je bio nezadovoljan tim obiteljskim odnosom.

‘Došao je kući pa su se svađali. On je tada uzeo nekakvu posudu, misleći da se radi o destiliranoj vodi. Uzeo ju je i polio svoju ženu, moju kćer. No, ispostavilo se da je unutra bio benzin’, priča nam ženin otac koji je potom nazvao policiju, jer očito nije htio stvari prepustiti slučaju, a i kako čujemo u selu, njih dvoje su se često znali svađati.

Pročitajte i:   Višegrad dobija dvije male hidroelektrane

Nažalost, cijeloj zbrci svjedočilo je i njihovo troje maloljetne djece. Tijekom dana trebalo bi biti i službeno poznato kako je došlo do svađe i policijske intervencije, nakon što iz Polocijske uprave koprivničko-križevačke izjeste o drami u Ferdinandovcu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.