ESRD ‘Drijenča’ Gračanica: U nedjelju nastavak ‘Male škole ribolova’

Dragi naši polaznici Male škole ribolova, nakon što smo prošli vikend zbog obilnih padavina morali odgoditi obuku, obavještavamo Vas da je nastavak Male škole ribolova planiran za nedjelju 09.06. u 15:00 🕒 na istome mjestu, tj. na prostoru Stankovih bara, iza fabrike ISOWOOD.

Kako bi sa predavanjem, učenjem i drugim nastavnim aktivnostima počeli na vrijeme, te kako bi se pripremili i podijelili u grupe i započeli sa programom obuke u tačno zadatom vremenu, potrebno je opet kao i prošli put da dođete 15 minuta ranije ispred kapije fabrike, gdje ćemo Vas čekati.

Napomena za roditelje koji nisu potpisali saglasnost za učešće djece u aktivnostima male škole ribolova, da će to moći uraditi prije početka obuke i da će jedno lice iz Ekološko Sportsko Ribolovnog Društva “Drijenča” Gračanica biti zaduženo za to.

Radujemo se ponovnom druženju sa Vama i nadamo se ponovo Vašem dolasku. Molimo Vas da dijelite ovu objavu kako bi se svi blagovremeno upoznali sa terminom održavanja nastavka obuke i uskladili svoje obaveze.

Pročitajte i:   Građani pitaju: Čija je odgovornost što deponija Krupačke stijene radi bez dozvole?

Vidimo se u nedjelju u 14:45.

ESRD ‘Drijenča’ Gračanica

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.