ESRD “Drijenča Gračanica: U nedjelju završnica projekta Mala škola ribolova i udruženjsko takmičenje za kadete

S ponosom i velikim zadovoljstvom obavještavamo sve polaznike Male škole, njihove roditelje, medije i sve ostale građane da će se u nedjelju 07.07.2019. godine u 10,00 sati održati manifestacija – završnica projekta “Mala škola ribolova 2019” i udruženjsko takmičenje u disciplini lov ribe udicom na plovak u kategoriji kadeti.

Nakon pet modula obuke i generalne probe, nakon više od 20 školskih sati aktivnog učenja, usvajanja znanja i vještina, konačno smo dočekali da vidimo koliko je mala raja naučila i kako će stečeno znanje da primijene u praksi.

Kroz ovaj projekat upoznali smo nove prijatelje, naučili puno toga u teoriji i praksi, a svi učesnici su postali pravi mali ribolovci i ekolozi, i najvažnije, od nedjelje i punopravni članovi Ekološko Sportsko Ribolovnog Društva “Drijenča” Gračanica.

Raja iz Unije Mladih Gračanica svo vrijeme je bila pomoć, sve fotografije u okviru projekta su nastale zahvaljujući mladim vrijednim ljudima, koji se nisu štedili, volonterski su svaki put bili uz nas, trudili se da svaki detalj ostane zabilježen za uspomenu.

Hvala im svima za pomoć, odlično druženje, a nakon takmičenja idemo dalje u nove pobjede i projekte.

Pročitajte i:   Iz Koalicije za zaštitu rijeka BiH traže hitno donošenje zakona o zabrani gradnje MHE

Posebnu zahvalnost dugujemo i ostalim sponzorima, finansijerima, medijima i pojedincima koji su doprinijeli da ovaj projekat bude zaista više nego uspješan.

ESRD “Drijenča Gračanica

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.