Najnovije vijestiReportaže

Džemal Kasumović – Čovjek koji je odlučio očistiti pluća grada Mostara

Džemal Kasumović je čovjek koji je odlučio očistiti pluća grada Mostara, popularnu trim stazu na Bijelom Brijegu. SAM, USPRKOS SVEMU, ZA SVE GRAĐANE, ZA MOSTAR

Mjesec dana Džemo je na Trimuši, i kad su ga prvi put sreli članovi Udruge ‘Zdrav život – Kinezis’ rekao je “Ne idem odavde dok je ne sredim”… I jučer je Džemal bio na Trimuši i radio vrijedno, čistio, sklanjao srušena debla, kupio smeće za nama svima (jel nas stid?)…

“Dođu mi kolege pomoći, bas je jedan jučer bio, evo čekam jutros da dođe netko s trimerom da pokosimo ovaj plato ovdje, pa nastavljam dalje.”, rekao im je Džemal.

Iz Udruge su ga jedva nagovorili da ga uslikaju i da objave ovu priču na svojoj Facebook stranicu i na taj način ukažu da postoji nada, da postoje ideali, da postoje ljudi kojima je stalo.

“Kaže nam Džemo: “Bili su tu mediji, nisam im dao da slikaju, napasti će “Parkove” tko će mi onda odvesti ovo, samo te molim ako imaš nekoga nazovi da ovo danas odvezu da netko ne bi sve razbacao.”, napisali su na FB članovi Udruge ‘Zdrav život – Kinezis’.

Pročitajte i:   Poziv za prijavu za učešće u Premijer ligi BiH u lovu šarana i amura

Dragi sugrađani, gradske vlasti i službe, svi vi koji možete pomoći, molimo vas da se probudite! Molimo vas da dođete na Trimušu, da vidite kako je lijepa i da može biti čista.

Molimo Vas da svi učinimo što je u našoj moći da ona takva i ostane!

Za nas, za našu djecu, iz poštovanja prema jednom malom Čovjeku velikog srca – Džemalu Kasumoviću.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.