Обавјештење о стављању на јавни увид Нацрта Студије утицаја на животну средину за пројекат постројења за термички третман опасног отпада у Зворнику

​​Обавјештавамо заинтересовану јавност да је Министарству за просторно уређење, грађевинарство и екологију достављен је Нацрт Студије утицаја на животну средину за пројекат постројења за термички третман опасног отпада на к.ч. број 5329/22 и 5329/29, К.О. Зворник, у улици Каракај 143 Е, град Зворник. Носилац пројекта је „MEDIC OTP“  д.о.о., ул. Веселина Маслеше број 11, Бања Лука.

Носилац израде студије је „ВиЗ заштита“ д.о.о., Бања Лука. На основу члана 69. Закона о заштити животне средине, („Службени гласник Републике Српске“, бр. 71/12 и 79/15), Нацрт Студије утицаја на животну средину за пројекат постројења за термички третман опасног отпада на к.ч. број 5329/22 и 5329/29, К.О. Зворник, у улици Каракај 143 Е, град Зворник, ставља се на јавни увид и објављује се на интернет страници Министарства.

Јавни увид у нацрт Студије утицаја на животну средину обезбијеђен је на интернет страници Министарства за просторно уређење, грађевинарство и екологију  и у просторијама Одјељења за стамбено комуналне послове Града Зворник, канцеларија број 36, у периоду од 31.01.2020. до 31.03.2020. године (од 8 до 14 сати).
Јавна расправа о предметном Нацрту Студије утицаја на животну средину одржаће се 17.02.2020. године, у просторијама  мале сале Града Зворник, са почетком у 12 часова.
Примједбе и сугестије на Нацрт Студије утицаја на животну средину за пројекат постројења за термички третман опасног отпада на к.ч. број 5329/22 и 5329/29, К.О. Зворник, у улици Каракај 143 Е, град Зворник, могу се доставити на адресу Министарства ( Трг Републике Српске 1, Бања Лука) или електронским путем на адресу: m.nikolic@mgr.vladars.net
Pročitajte i:   SRD 'Bosna' Žepče: Održano prvo kolo udruženjskog takmičenja u lovu ribe udicom na plovak

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.