SRTD “Ramske vode” dobile podršku načelnika Ivančevića za kandidaturu ribolovnog natjecanja

SRTD “Ramske vode” dobile podršku načelnika općine Prozor-Rama dr. Joze Ivančevića za organizaciju ribolovnog natjecanja Jadransko podunavskih zemalja u disciplini “Lov šarana i amura”.

Načelnik općine Prozor-Rama dr. Jozo Ivančević održao je u petak 6. ožujka 2020. godine sastanak s vodstvom SRTD “Ramske vode”. Povod sastanku je bila kandidatura za organizaciju ribolovnom natjecanju Jadransko podunavskih zemalja u disciplini “Lov šarana i amura” koje se održava krajem kolovoza. Predstavnici ove sportsko-turističke i ribolovne udruge, Vladimir Nevistić i Goran Marić zahvalili su Općini i načelniku Ivančeviću na potpori u radu te upoznali s dosadašnjim radom i kandidaturom za prvenstvo. SRTD “Ramske vode” i općina Prozor-Rama bili su domaćini ovakvog prvenstva prije četiri godine.

Dr. Jozo Ivančević je dao podršku kandidaturi prvenstva na Ramskom jezeru te je kazao: “Ovim iskazujemo potporu aktivnostima SRTD „Ramske vode“ Prozor – Rama koje se provode u cilju dobivanja statusa domaćina i suorganizatora natjecanja Jadransko podunavskih zemalja u natjecateljskoj disciplini „Lov šarana i amura“ koji se ove godine planira održati u Bosni i Hercegovini. Općina Prozor – Rama se obvezuje i na odgovarajući iznos financijeske potpore ovom natjecanju, ukoliko kandidatura SRTD „Ramske vode“ i Općine Prozor – Rama bude prihvaćena.”

Pročitajte i:   Sretna Nova 2021. godina i bistro!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.