Najnovije vijestiTakmičenja

SRD ‘Drina’ Bratunac: Održan Kup drinskih gradova

Dana 8. avgusta, u organizaciji nešeg udruženja, održan je “Kup drinskih gradova Bratunac 2021”, tradicionalno ekipno takmičenje u lovu ribe udicom na plovak.

Od ove godine takmičenje se održava na novoj stazi na Rajskoj plaži, umjesto dosadašnje staze u Polomu.

Učestvovao je osam ekipa i to iz: Malog Zvornika, Loznice, Brčkog, Lazarevca, Foče, Bajine Bašte i Bratunca.

Najbolja je bila ekipa domaćina, koju su činili Aleksandar Lončarević, Boban Filipović i Predrag Milić, drugo mjesto zauzela je ekipa KSR “Drinska jezera” Mali Zvornik, a treće ekipa USR “Kečiga” Brčko.

U dobrim uslovima, po sunčanom vremenu, bez vjetra i sa dosta ribe, naši momci su odlično otpecali. Aleksandar Lončarević i Predrag Milić su pobedili u sektorima B i C, a Predrag Milić je ujedno i Majstor staze sa ulovljenih 3180g.

Nova staza je odlično prihvaćena od strane takmičara i gostiju koji su izuzetno zadovoljni organizacijom i takmičenjem, i već su najavili dolazak i sljedeće godine. Već sljedeće sedmice, organizujemo “Škobaljijadu” i eto još jedne prilike za promociju ribolova kao sporta na ovim prostorima.

Pročitajte i:   Apokaliptični prizori HE "Ulog": Ekološka bomba za smrt smaragdne kraljice Neretve?!

Čestitamo pobjednicima a gostima zahvaljujemo na dolasku, nadamo se da smo bili dobri domaćini i rado ćemo se odazvati pozivima za gostovanja.

Bistro!!!

SRD “Drina” Bratunac

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.