SRK Visoko: Održana izvještajna Skupština kluba

Dana 20.02.2022. godine, u prostorijama Ribarskog doma, održana je izvještajna Skupština SRK “Visoko” Visoko za 2021. godinu. Prisutnim delegatima obratio se predsjednik Skupštine Čelebić Nijaz, prezentovao dnevni red koji jednoglasnom odlukom delegata usvojen.

Tokom održavanja Skupštine, predsjednik Upravnog odbora SRK “Visoko” Visoko Omanović Vejsil upoznao je delegate Skupštine o radu Kluba za 2021. godnu.

Svi prezentirani izvještaji za 2021. su usvojeni. Također, usvojeni su i planovi za 2022. godinu, uz određene dopune i izmjene.

Izabran je novi predsjednik ribočuvarske službe Ahmić Zahredin,te član komisije za odlikovanja i priznanja Hodžić Kenan.

Sportsko ribolovni klub “Visoko” Visoko je nastavio da ostvaruje vrhunske rezultate u disciplini ‘lov ribe udicom na plovak’, a za postignute rezultate uručene su nagrade takmičarima:

  • Smajlović Asif
  • Koljenović Emir
  • Bašić Semir

Pod tačkom razno, delegati na Skupštini su donijeli odluke da se pojača ribočuvarska kontrola na rijeci Fojnici, a da se prilikom kontrole posebna pažnja obrati na dužine ulova i da li su mjere u skladu sa zakonom. Isto tako, zbog malog broja sudija u Klubu, predloženo je da se animiraju mlađi članovi za polaganje sudijskih ispita.

Pročitajte i:   Bilten 21. Svjetskog prvenstva u lovu ribe umjetnim mamcima sa obale - Kiseljak/Busovača 2024

U.O. SRK ‘Visoko’ Visoko

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.