Najnovije vijestiTakmičenja

USR Bioštica i Stream Tackle: Održan 7. ‘Stream Fishing Cup Bioštica 2022’ (FOTO)

Tekst i dio fotografija prenosimo sa Facebook stranice Stream Tackle

U subotu 25. juna 2022. godine u mjestu Žunovi, na rijeci Bioštici, održan je 7. Stream Fishing Cup Bioštica 2022 u organizaciji USR Bioštica i Stream Tackle.

U predivnom ambijentu Bioštice lovila se disciplina ‘lov predatora vještačkim mamcima sa obale – SPIN’.

U najvećoj konkurenciji do sada, 42 takmičara iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Makedonije su u 4 interesantne runde upecali 738 pastrmki.

Konačan poredak pet najboljih je bio sljedeći:

  1. mjesto Marko Jelić (BiH)
  2. mjesto Danko Aleksić (SR)
  3. mjesto Adi Zornić (BiH)
  4. mjesto Nikola Zovko (BiH)
  5. mjesto Almedin Omerhodžić (BiH)

Divno vrijeme i rijeka, vrhunski ribolov i druženje su obilježilo ovaj Kup.

Sponzori Stream Tackle i Tito Craft Vobleri sa do sada najvećim fondom nagrada, su nagradili 5 najuspješnijih takmičara.

Ovim putem bi se posebno zahvalili na velikoj podršci Šumskom gazdinstvu Romanija i direktoru Strahinji Baševiću, kao i Opštini Sokolac i načelniku Milovanu Cicku Bjelici.

Veliko hvala ljudima iz USR Bioštica, Raši, Zoki, Slavki, Saši, Zeljku, Amiru, Draganu i svim ostalima članovima koji su se potrudili da organizujemo ovako uspješno, ali i zahtijevno takmičenje.

Pročitajte i:   EKOLOŠKA KATASTROFA ILI CVJETANJE JEZERA: Šta kažu stručnjaci o ružnim slikama sa Jablaničkog i drugih jezera?

Hvala našim sudijama na poštenom i fer suđenju, ekipi koja se angažovala oko pripreme ručka, mještanima sela Žunovi, naročito našim Željki i Draganu, koji su kao i uvijek nesebično pomogli u organizaciji.

Zahvalnost prijateljima koji su pomogli u organizaciji takmičenja i druženja poslije, Čajevic Komerc doo, Teletina doo, Boržuno doo, Ermex doo i Mermer Ukras doo.

Još jednom hvala i našem Peri Radiću koji je sa nama od početka sa svojim Tito Craft voblerima.

Zahvalnost i čestitke na super obavljenom poslu našem fotografu Damiru Begoviću koji je već godinama sa nama, kao i video ekipi Nemanje Puhala.

Zahvalnost našim medijima na izvještavanju, ekipama Radio Televizija BN, Radio Televizije Republike Srpske, Alternativne televizije, televizije Istočno Sarajevo, te novinskoj agenciji SRNA koji su omogućili da ovaj događaj bude medijski predstavljen na najbolji mogući način.

Na kraju čestitke našim pobjednicima i svim učesnicima na fer i korektnoj utakmici.

Čekamo vas na Bioštici i 2023 godine.

Bistro!

Pročitajte i:   Obavještenje o prijavama za Premijer Feeder ligu SRS BiH

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.