Ima i neki video materijal pa ako bude kakvih interesantnih kadrova postavim kad uhvatim vremena. Inace skusa je strasan borac i nije bez razloga dobila naziv "mini tuna". 2 sam uhvatio na Sohinu varku i zanimljivo je sto na klasicne kasike na koje je inace love niko od raje (10-tak ribara) na molu nije dobio ni udarac.. Radile su najbolje na sabiki muhe, komad haringe i kozice.. Ja i Carli smo najvise lovili na slobodan pad i tako imali super ulove za razliku od raje koja je lovila klasicno na plovak i koji bi tako ulovili tek pokoju. Zabavu bi tu i tamo prekinula jedna mlada foka koja bi jata skusa kada pridju na rubi dubi (prihrana u vreci od krompire u kojoj su nasjeckane haringe i kozice) rastjerala jato. Ulovio sam i jednog pauka koga sam iz predrostroznosti zbog otrovnih bodlji cijelo vrijeme drzao peanom dok sam je skidao sa udice. Riba Sej (Lat. Pollachius pollachius) je dosta smetala u ciljanom lovu na skusu sabiki muhama i nerijeko bi se na 5 muha ulovilo 5 riba. Steta sto nema niko od musicara blize jer mislim da bi na mahac sa manjim strimerom to bilo ludilo od borbe sa ovom ribom koja kao da je na steroidima..
Sve u svemu rock & roll za 10.
Evo i par slicica