Djeca brzo uce i zavole kad im objasnis i uvedes ih u to. Skontaj sta treba, ja sam za.
Moderator/ica: emin
Sokova, cevapa, slatkisa… i da povedu mame...montana je napisao/la:Odlicna ideja.![]()
Djeca brzo uce i zavole kad im objasnis i uvedes ih u to. Skontaj sta treba, ja sam za.
Mame slabo hoce cevapa. Vise su za jeger kobasicemontana je napisao/la:A tetke?![]()
I ja tako to zamisljam. Na neki nacin obavjestiti o datumu i napraviti neki izlet kraj vode? Cevapi su super. Vole ih i djeca, a i mame
Super, cim izdefiniramo datume. Najgori smo ti mi iz dijaspore. Posebno ovi iz Svedske. Mi ostali moramo oprati 38 kubika sudja da nad zene puste, a Svedjani uz to imaju I opeglati 4700 kvadrata vesa I preci 460km usisivacem.mokeSA je napisao/la:Ja sam za Akcije vazda sub i ned.
ja to rijesim sa jednom petobankom, mlada divlja taj dan po pijaci i svi sretni.montana je napisao/la:Super, cim izdefiniramo datume. Najgori smo ti mi iz dijaspore. Posebno ovi iz Svedske. Mi ostali moramo oprati 38 kubika sudja da nad zene puste, a Svedjani uz to imaju I opeglati 4700 kvadrata vesa I preci 460km usisivacem.mokeSA je napisao/la:Ja sam za Akcije vazda sub i ned.