Jezero "Kop" Sicki Brod
Moderator/ica:emin
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Iskrene čestitke,volio bi pročitati ali neće mi ovaj link da otvori...
-
- Prava Štela
- Pridružen/a:07 srp 2008, 14:15 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Jezero "Kop" Sicki Brod
eto sad a imenjak ce to sredit da se vidi kako treba bistro ,,
- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Bistro Roko!
Evo neko od raje je sredio link
Čestitke i nadam se da je priča o očuvanju/uništenju jezera završena priča i da će sa jezera biti još ovakvih lijepih vijesti
Evo neko od raje je sredio link

Čestitke i nadam se da je priča o očuvanju/uništenju jezera završena priča i da će sa jezera biti još ovakvih lijepih vijesti

Ustvari, ja volim sjediti kraj vode i gledati u vodu.
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad

-
- Prava Štela
- Pridružen/a:07 srp 2008, 14:15 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
evo dvije godine nisam bio na jezeru kako treba al kad dođem na pola sata namirmi to neki mogu bit cjeli zivot na njemu samo bi virili iz smeca vlastitog ..Seha brate bistro na fejsu sam neznam gdje udaram ponovo su aktivirali pricu o šljakištu,,
evo dvije godine nisam bio na jezeru kako treba al kad dođem na pola sata namirmi to neki mogu bit cjeli zivot na njemu samo bi virili iz smeca vlastitog ..Seha brate bistro na fejsu sam neznam gdje udaram ponovo su aktivirali pricu o šljakištu,,