Bistro Zajkoooooo
Moderator/ica:emin
feeder je napisao/la:Cestitam!!!!...Bistro treneru
zajko je napisao/la:tare morat cemo kupit fox digitalnu vagu pa da nebude vise ovih dilema oko tezine ribe,u svakom slucaju cestitam adnanu i sanji na dobrim ulovima bistro majstori,i postavite slike ulovljenih riba
Nije bas da svaka digitalna vaga laze,kupis kakvu poznatije firme fox, berkly ,quantum itd.Ja kod race kupio digaitalnu berkly vaze do 50kg. displej sa obadvije strane +SVJETLO NA DISPLEJU + 24 MEMORIJE VAGANJA + NAJBITNIJE BAZDARENJE I AUTOMATSKO ODUZIMANJE TEZINE SAKA TJ. U CEMUS RIBA VAGA ,bas sam je bazdario nelaze ni grama.firma garantuje rad sa 3 AAA baterije neprestalnog rada 12 mjeseci.Ko_fol_ribar je napisao/la:zajko je napisao/la:tare morat cemo kupit fox digitalnu vagu pa da nebude vise ovih dilema oko tezine ribe,u svakom slucaju cestitam adnanu i sanji na dobrim ulovima bistro majstori,i postavite slike ulovljenih riba
Ja sebi svakako trazim dobru vagu al' valja mi haman dobro pazit sta kupujem! I te digitalne lazu ko pas ako se baterija malo potrosi a i ove u nas ko da su na guranje![]()
Otici cu bas sutra do teretane da vidim koliko laze vaga ako uopste laze.
Mujacic Mirza je napisao/la:Nije bas da svaka digitalna vaga laze,kupis kakvu poznatije firme fox, berkly ,quantum itd.Ja kod race kupio digaitalnu berkly vaze do 50kg. displej sa obadvije strane +SVJETLO NA DISPLEJU + 24 MEMORIJE VAGANJA + NAJBITNIJE BAZDARENJE I AUTOMATSKO ODUZIMANJE TEZINE SAKA TJ. U CEMUS RIBA VAGA ,bas sam je bazdario nelaze ni grama.firma garantuje rad sa 3 AAA baterije neprestalnog rada 12 mjeseci.Ko_fol_ribar je napisao/la:zajko je napisao/la:tare morat cemo kupit fox digitalnu vagu pa da nebude vise ovih dilema oko tezine ribe,u svakom slucaju cestitam adnanu i sanji na dobrim ulovima bistro majstori,i postavite slike ulovljenih riba
Ja sebi svakako trazim dobru vagu al' valja mi haman dobro pazit sta kupujem! I te digitalne lazu ko pas ako se baterija malo potrosi a i ove u nas ko da su na guranje![]()
Otici cu bas sutra do teretane da vidim koliko laze vaga ako uopste laze.