Jezero Smoluća
Moderator/ica:emin
- ado
- Šampion proljetne "Smolućijade 2010"
- Pridružen/a:28 lis 2009, 20:19 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Mirza koliko je para ta vaga?
- ado
- Pridružen/a:28 lis 2009, 20:19 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Jezero Smoluća
Ni meni ni Tariku nije do toga da se raspravljamo nego mi svi koji pecamo na smolucoj volimo tu vodu i naravno sarane i hocemo da pratimo pouzdano razvoj ribe i zato nam treba dobra vaga.
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Nemoguce je da riba kalira 5 kila za 10 dana !
Sa cijom vagom je riba vagana prije nego sto je riba ubacena u jezero ?
Nemojte frku praviti oko kilaze rijesice se to kad je ja uhvatim
Ja moju vagu testiram pakovanjima brasna od 1 kg. Uzmes najlon kesu rokas u nju i kontrolises.
Ja tako prije svake sezone provjerim ovu moju ultimate 50kg.
Zasto sam se odlucio 50 kg ? Pa ljudi moji nada zadnja umire
Prije sam koristio digitalne. Te rapalinu te berkley sve su one ok dok jednom iz cista mira nekrenu mucati. (kad je najpotrebnije trcc)
Sve te digi - intergalaticke sam bacio i kupio mehanicku. Ova Ultimate simbolicne cijene (u svabiji sam je kupio za 45 Eura) dolazi u futroli i sa setom prokrom kuka tako da se moze fiksirati na neki stalak ili obliznje drvo. To fiksiranje vage je dosta pouzdanije jer nema tresnje rukama i skakanja kazaljke (u smijeru kazaljke na zidu
)
Vidim vecina vas koristi dusek za vaganje i to je ok ,ali dosta je prakticnije to uraditi sa takozvanom vrecom za vaganje weight sling. Napravljena je od indenticnog materijala kao i sakovi sa cuvanje ribe prije fotografisanja. Super stvar koja ujedno malo i umiri ribu
Sa cijom vagom je riba vagana prije nego sto je riba ubacena u jezero ?
Nemojte frku praviti oko kilaze rijesice se to kad je ja uhvatim

Ja moju vagu testiram pakovanjima brasna od 1 kg. Uzmes najlon kesu rokas u nju i kontrolises.
Ja tako prije svake sezone provjerim ovu moju ultimate 50kg.
Zasto sam se odlucio 50 kg ? Pa ljudi moji nada zadnja umire

Prije sam koristio digitalne. Te rapalinu te berkley sve su one ok dok jednom iz cista mira nekrenu mucati. (kad je najpotrebnije trcc)
Sve te digi - intergalaticke sam bacio i kupio mehanicku. Ova Ultimate simbolicne cijene (u svabiji sam je kupio za 45 Eura) dolazi u futroli i sa setom prokrom kuka tako da se moze fiksirati na neki stalak ili obliznje drvo. To fiksiranje vage je dosta pouzdanije jer nema tresnje rukama i skakanja kazaljke (u smijeru kazaljke na zidu

Vidim vecina vas koristi dusek za vaganje i to je ok ,ali dosta je prakticnije to uraditi sa takozvanom vrecom za vaganje weight sling. Napravljena je od indenticnog materijala kao i sakovi sa cuvanje ribe prije fotografisanja. Super stvar koja ujedno malo i umiri ribu

- Ko_fol_ribar
- Prava Štela
- Lokacija:Gracanica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ado je napisao/la:Ni meni ni Tariku nije do toga da se raspravljamo nego mi svi koji pecamo na smolucoj volimo tu vodu i naravno sarane i hocemo da pratimo pouzdano razvoj ribe i zato nam treba dobra vaga.
Ma ne pada mi na pamet da se svadjamo radi ribe ja i Ti! Kao sto si rekao, cisto iz razloga pracenja razvoja ribe zelimo da imamo uvid u kilazu ribe ali ono je definitivno nesto cudno se desavalo onaj dan!
Ja imam jos jednu teoriju ali nju cu na pp obojici da posaljem!
@Seha jebem li ga koju sad vagu da kupim da bude pouzdana?

and nothing else matters!
Never cared for what they say, never cared for games they play, never cared for what they do, never cared for what they know, and I know !!!

Bistro BiH ma gdje da si!!!
- Mujacic Mirza
- Piskaralo
- Kontakt:
Neznam sve je stvar izbora ja u svojoj torbi tj.black kofer imam dvije vage ovu digitalnu sto vaze do 50kg i manju ultimate do 25 kg za svaki slucaj.Obadvije nemogu odjednom zakazati.ado je napisao/la:Mirza koliko je para ta vaga?
Vjeruj ovu berkly sam kupio prosle godine kod race znam da je bila negdje oko 100km neznam tacno.
Znam da kod race u sarajevu uvjek ima veliki izbor vaga razni renimirani proizvodzaca.ako zelis poslacu ti racin broj na pp.pa mozes da ga nazoves i pitas.
Bistro
- ado
Valja mirza posalji pa da se malo raspitam i za neke druge stvari. Hvala u svakom slucaju bistro
-
- Haman Štela
- Pridružen/a:17 pro 2009, 02:54 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
bistro narode. Evo sad sam bio u etni sa tetkom i Tarikom kod našeg salkija u radnji vjerovali ili ne nabavio je od solara i nutre nekih stvari pa navratite moze se fino izabrat bujrum .
-
- Prava Štela
- Lokacija:Czech Republic [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Zdravo i Bistro drugary ! Molim vás što ima novégo jezero Smoluča ? Puno hvala za informacie . Já dolazím z češkoj v septembru i bude mi milomi kad opet uvidim Zajka i Zlaju ! Bistro za vse rybolovace što pecaju na Smoluče Stefan !
-
- Piskaralo
- Pridružen/a:11 kol 2008, 18:26 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
bistro stefane bas mi je drago da sinaso malo vremena da se javis,na smolucoj ima mnogo novih stvari bit ces iznenadjen kad dodjes u septembru ima jos novih pozicija ,i radili smo jos neke stvari da ribolov bude laksi na ovoj vodi,pozdrav tebi i tvojim drugarima u ceskoj .bistrooo
- ado
Od danas pocinje jos jedno kolo Šaranske lige na nasem jezeru Smoluca, ovim putem zelim ucesnicima puno srece u ulovu i nek je bistro.
- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ako bude ko gore od raje, neka nam iskupi podatke i uslika koju sliku.
Bistro takmičarima!
Bistro takmičarima!
Ustvari, ja volim sjediti kraj vode i gledati u vodu.
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
by Kapo Senad

- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Mene interesuje kako je lovila koja pozicija.
Jel moze neko da napravi kartu jezera i na njoj numerise pozicije ?
Jel moze neko da napravi kartu jezera i na njoj numerise pozicije ?

- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Valjda će nam neko od raje ko je bio prošli vikend gore (a vjerujem da je bio neko sa foruma na jezeru tokom takmičenja) dati neku informaciju više.
Do tada, evo tri klipa sa "Smolućijade 2010" koje smo snimali Feeder-ovom kamerom i koji nisu cenzurisani, te ima dosta "sexualnog dijaloga" pa sklonite djecu dok budete gledali ili koristite slušalice.
A klipovi će vam više dočarati atmosferu koja je bila tokom takmičenja/druženja, nego što je to mogla emisija.
PRVI DIO
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XQrugQbBSOg[/youtube]
Do tada, evo tri klipa sa "Smolućijade 2010" koje smo snimali Feeder-ovom kamerom i koji nisu cenzurisani, te ima dosta "sexualnog dijaloga" pa sklonite djecu dok budete gledali ili koristite slušalice.
A klipovi će vam više dočarati atmosferu koja je bila tokom takmičenja/druženja, nego što je to mogla emisija.
PRVI DIO
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XQrugQbBSOg[/youtube]
by Kapo Senad
by Kapo Senad

- senad
- Gledač u vodu
by Kapo Senad
by Kapo Senad

- senad
- Gledač u vodu
by Kapo Senad
by Kapo Senad