Jezero Smoluća
Moderator/ica:emin
-
- Haman Štela
- Pridružen/a:17 pro 2009, 02:54 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ja ću sigurno na konak a edo me je sada zvao i kaze da se riba nenormalno izbacuje
- roba
- Šampion proljetne "Smolućijade 2010"
- Lokacija:Živinice [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Jezero Smoluća
muci je napisao/la:eh danas smo ja i roba bili na smolućoj i imali smo jedno šaranče sto se tiče za druzenje ja sam prvi tamo i nadam se da će nas doći što više.jezero je polpvično odledilo pa ponesite barem po jedan štap dai
da je tako evo i dokaza.. jest mali ali nas je pravo obradovao...

Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Haman Štela
- Pridružen/a:17 pro 2009, 02:54 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
mali šaran biti će i većih neka je sezona počela kako tako
Svaka cast momci. Nek vam je vazda bistro.
Bas mi neki merak bio gledat ove slike sa Smoluce, bice da sam pravo pozelio doc gore, nisam bio od novembra
Bas mi neki merak bio gledat ove slike sa Smoluce, bice da sam pravo pozelio doc gore, nisam bio od novembra

- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Razmislicemo, sta isti nose sa sobom osim stakasoha je napisao/la:jel primate invalide na druzenje

Sad iz kafane, AdiR, Keno, Adi i ja - izmedju ostalog, tema o ovom druzenju.
Zakljucak - jedva cekamo!

Ustvari, ja volim sjediti kraj vode i gledati u vodu.
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
by Kapo Senad

- soha
- Nobelovac
- Lokacija:Stari grad Soko [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ma navratit cu samo da vas vidim bar na pola sata....a da ne dodjem praznih ruku ja cu sa stakamasenad je napisao/la:Razmislicemo, sta isti nose sa sobom osim stakasoha je napisao/la:jel primate invalide na druzenje![]()
Sad iz kafane, AdiR, Keno, Adi i ja - izmedju ostalog, tema o ovom druzenju.
Zakljucak - jedva cekamo!

- kenan_sa
- Književnik
- Lokacija:Memli strana starog sarajeva [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Eo jedna slicica sa sastanka kao dokaz da se sjedilo i dogovaralo. Jes da sam ja malo bio oteko al dobro je. Razgovaralo se i o smolucoj i smolucijadi i austrijancu. Uglavnom usvojeno je nekoliko prijedloga o nacrtu plana i programa za 2011 god. Hahahahaha...
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.

- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ma ja sam samo testirao sebe sinoc - k'o prestao sam pusiti (peti dan nijedne) i da vidim hocu li sa ovim hajvanima moci sjediti, piti, cumurati, a da ne zapalim.
I uspjedoh, pa se sam sebi danas divim.
A na "travi" domaćoj sam bio
I uspjedoh, pa se sam sebi danas divim.
A na "travi" domaćoj sam bio

Ustvari, ja volim sjediti kraj vode i gledati u vodu.
by Kapo Senad
by Kapo Senad

- kenan_sa
- Književnik
- Lokacija:Memli strana starog sarajeva [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Samo je brate i slomio onog hudnog konobara. Promjenio je jedno 15 puta pepeljaru. Ma nemozes se ni okrenuti a vec puna pepeljara kospa. Al dobro je opet. Svaka cast. Samo sam 3 puta povlacio sebi cigare jer vidim da se zagleda u njih pa da ga nebi prenijelo da zapali. 

evo gledam accuweather, mrka nam je kapa sto se tice vremena, roba mozda bi trebali vidjeti sa edom da organizujemo neku strehu ondje na livadi ili nesto sl.

ja sam inace po riboispovjesti sarandzija
- roba
- Šampion proljetne "Smolućijade 2010"
- Lokacija:Živinice [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
adi je napisao/la:evo gledam accuweather, mrka nam je kapa sto se tice vremena, roba mozda bi trebali vidjeti sa edom da organizujemo neku strehu ondje na livadi ili nesto sl.
nebrini adi već sam pripremio tendu i ponijeću iz slastičarne veliki suncobran tako neće bit problema. Mi ćemo sjedit ispod tende a dva kotića i roštilj ćemo montirati ispod suncobrana... Nesmije ništa da falii...

ma to majstore, i ja budala kontam nesto ce falit
, vidimo se u subotu 

ja sam inace po riboispovjesti sarandzija
- soha
- Nobelovac
- Lokacija:Stari grad Soko [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
u koliko sati je "okupljanje"...