Usput, da se pohvalim, upravo je prosao jos jedan odlican vikend na ovom biseru tuzlanskog kantona

Moderator/ica:emin
Sve je to ok Toda al nemozes ciljano amura loviti a da pritom i sarana nepridobijes na spottoda je napisao/la:Za mrest šarana je OK! Ali još nisam ćuo da se amur mresti prirodno nigde sem u svojoj postojbini(velike,brze i tople reke u azijskom delu Rusije i Kini.
Bistro Seha jarane nisam jos dobio stapove cekam ih iz austrije jer ovdje niko nema niti ce u skorije vrijeme nabavljat,pravo da ti kazem imo sam nekih obaveza tako da sam tek danas malo na internetu pa vidim tvoj post,bio sam preko vikenda ali je vrijeme katastrofalno,ipak upeco sam 5 komada naj veci 6-7 kg nisam ni vago ali svaka riba u datom momentu je vrijedna paznje,sto se tice slika cekam od adija i onu sliku sa ribom 14,50 kg sto sam izvadio na plovak pa da zajedno postavimo,pozdravljam te i vidimo se ako bog daSeha je napisao/la:Bistro Zaja majstore! Lovi li se sta? Cestitke jos jednom na onoj 20 tki. Ubaci nam sliku da vidimo bildera.
Ako neznas kako sibni je Senadu ili meni na mail pa da je postavimo..
Pozdrav
.Seha je napisao/la:Bistro Zaja. Adi ce proslijediti Senadu slike jer sam ja vec napisao i poslao reportazu.
Evo vec je dogovorena jedna zimska saranska avantura koju planiramo akb. u decembru kad namjeravam opet put BiH.
Samo da nebude leda .........![]()
Pozdravi mi maksuzije deda Smaja. Legenda je !!