Drill, na zalost ja nisam neki sarandjija pa da se ukljucim u diskusiju. U svakom slucaju Zdrav i Veseo ti meni bio.
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
...manje rakijanja a, vise fotografisanjaDrill je napisao/la:Hvala Amire na ono Fanatik![]()
sad za pet minuta krecem na pecanje,auto je vec spakovan , gume su mu vec legle.
Kad se vratim za par dana otvoricemo par zanimljivih tema ,bice interesantno Garantujem.
Pozdrav i vidimo se za par dana na Forumu
C&R C&R C&R C&R C&R C&R
Ribolov mi je u tradiciji, znate onu varijantu, deda, cale, pola rodbine Prvo plovak, par godina varalica cisto da popuni prazninu do glavne opsesije a, naravno to je saransko pecanje. Sto rece Seha, snaga lukavost...na prvom mestu.Seha je napisao/la:Posto ste preskocili sa teme hajd da vam se pridruzim pa i ja popijem zuti karton od Admina.... HAJDE I JA CU MALO O OVOME, PA NEK BUDE I ZUTI AL` CE BAR VREDETI![]()
Ja licno volim loviti sve riblje vrste i koristim sve tehnike (osim musicarenja-nekad je bilo i to danas vise ne) al" saran koji me vec evo 30 tak godina fascinira svojom lukavoscu ,nevjerovatnom snagom i kojekakvim trikovima da se oslobodi udice je definitivno za mene NO 1. standardima. NEMA STA U ORIGINALU A, DA SE IPAK JA I TI Seha MOZDA NE POZNAJEMO. NE BAS OVOLIKO GODINA I BEZ VARALICENJA
Sto se tice samih sarandzija recu otvoreno da je dobra vecina tih ribara (ne ovdje na forumu nego inace) ovaj hobi i previse ozbiljno shvatila i da taj ribolov samo jos vise komplikuju onim koji se zele poceti baviti modernim saranskim ribolovom. NARAVNO, A I TA ISTA VECINA U VELIKOM BROJU SITUACIJA I NE ZNA STA PRICA JER RIBOLOV JE HOBI A, NE RELIGIJA.