Cralusso plovci
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
-
- Početnik
- Pridružen/a:20 sij 2011, 10:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Imali ko iskustva sa Cralluso plovcima na rijekama, konkretno na Bosni. Koje su prednosti i mane ovih plovaka i koji modeli su primjereni rijekama i pecanju sa bolonjezom?
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Cralusso plovci
Nazaost nisam jos lovio na Bosni, ali sam lovio na rijeci gdje zivim sa Bolo float modelom. Mrak stvar za ribolov u struji sa tehnikom stopanja mamca. Sa njim sam uspijesno lovio grgece, crvenpere, zutooke i deverike.

- labud
- Pravo piskaralo
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Mozes u Drivusi lovio sa njim. Kontrolises ga lagkse od obicnog plovka, zadrzavanje plovka preko krve itd
-
- Početnik
- Pridružen/a:20 sij 2011, 10:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ja cu probati i ako su skupi....
- labud
- Pravo piskaralo
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Druze sta nije skupo od pribora danas ?
Plovak od 1 km udari sa njim 2X od kamen baci ga.
Plovak od 1 km udari sa njim 2X od kamen baci ga.
- sajdin
- Piskaralo
- Pridružen/a:27 sij 2011, 16:30 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ehejj kralju a koliko su cijenee tog plovka???...bistroo do baGrogarfild je napisao/la:ja cu probati i ako su skupi....
Da bi to učinili, nije važno da li smo "sportski" ili "profesionalci" ... Dovoljno je da budemo ljudi!