Nisam znao gdje da otvorim ovu temu pa sam odlucio ovde, nadam se da nisam pogresio . Zanima me sta sve radi u januaru? Planiram otici na jednu malu rijeku ali neznam kako da se opremim i koje ribe najbolje rade zimi. U rijeci ima raznih riba, i kojih treba i kojih ne treba . Nekidan sam isao na jedno jezerce, ponio sam jedan stap na kojim je bio montiran plovak a pecao sam na hljeb i gliste ali trznulo je samo 2-3 puta, ribe nisam ni vidjeo. Eh sad da se nebi desila ista stvar, molim vas recite mi koju ribu da u januaru ganjam i kojom metodom? Hvala
ps. gramaticke greske s namjerom napravljene!
Januar
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- AlaS
- Nobelovac
- Lokacija:JELAH [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Januar
Gdje si Nihade kralju,moras biti prcizniji kad postavljas pitanje ,znaci navedi koji datum u Januaru .Nije isto ako ides 7. ili 13 a pogotovo 18 januara ,parnim datumom skobalj bolje grize ,ajd bistro
Bistro
- boki28
- Prava Štela
- Lokacija:voda [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
a nakju rijeku ides???
moj savjet tvistere ponesi i kuckaj sa njima po rupama ,tamo gdje ima koja klada i sigurno gricne neki smudj...
moj savjet tvistere ponesi i kuckaj sa njima po rupama ,tamo gdje ima koja klada i sigurno gricne neki smudj...
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Nihade đačku knižicu da postaviš u ovu temu, ako budeš prošao sa dvicom Senad će te banovat!!!
-
- Početnik
- Lokacija:Doboj Istok [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Malo kasnim sa odgovorom, škola pritisla pa se mora učit
Ma stavit ću ja dzačku, nije problem... Ja sam ti sada Elektrotehničar Energetike pa mi je i 3 dovoljno ali planiram proći sa 4 u drugom polugodištu
Ovako, rijeka je Spreča, tu su se prije lovili Smudjevi a sada ih više nema tako da od twistera ništa
Pre par dana sam bio sa drugom, malo roštilj okrenuli, kobasice ovo ono, pecali na hljeb, samo neka sića pipala... Pa planiram sada u subotu da idem opet ali da probam babušku prevariti sa glistom
Bistro vam bilo
Ma stavit ću ja dzačku, nije problem... Ja sam ti sada Elektrotehničar Energetike pa mi je i 3 dovoljno ali planiram proći sa 4 u drugom polugodištu
Ovako, rijeka je Spreča, tu su se prije lovili Smudjevi a sada ih više nema tako da od twistera ništa
Pre par dana sam bio sa drugom, malo roštilj okrenuli, kobasice ovo ono, pecali na hljeb, samo neka sića pipala... Pa planiram sada u subotu da idem opet ali da probam babušku prevariti sa glistom
Bistro vam bilo
Vazno je da izlazis na vodu i obavezno dva stapa. Dok cejfis sa babuskama neka je varalicarac spreman, nikad se ne zna sta moze naletiti
Bistro ti bilo!
Bistro ti bilo!
-
- Početnik
- Lokacija:Doboj Istok [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Eh tu je problem... Nemam štapa. Evo stavio sam ovde oglas da kupujem bilokakav štap jer nažalost blizu mene nema prodavnice gdje se prodaje bilokakva oprema za ribolov
Pa eto, ako neko ima kakav da mi proda, nebitno dali je korišten, dali je oštećen... Samo da nije skuplji od 30KM jer nisam nešto pri parama u zadnje vrijeme. Bistro svima!
Pa eto, ako neko ima kakav da mi proda, nebitno dali je korišten, dali je oštećen... Samo da nije skuplji od 30KM jer nisam nešto pri parama u zadnje vrijeme. Bistro svima!