Hvala raja
Nema na cemu Tommy.. Primjetno je da je raja sujetna jer da nije tako na forumimu bi svaki dan bilo na desetine slika ulova, nekih rijeka na kojim nismo pecali, prepravljanja pribora, mamaca, ili kao u ovom slucaju plovila..
Vidis i sam da nas 10 pokusava jos uvijek animirati raju i nacinom pisanja dokazati da ovo sto postavljamo i pisemo na forumu nije kurcenje vec da je ovo nasa pasija. Da jednostavno zivimo za ovu zajebanciju zvanu ribolov i priroda.
Meni je super to sto jos uvijek postoje ljudi koji se poput mene znaju veseliti malim stvarima, al bogami nas je toliko da nas mogu na prste nabrojti..
Juce odlovio 4 sata na rijeci i sve je za cistu 10-ku. Kajak je pravo stabilan lako upravljiv i u samoj rijecnoj matici.. Mislim da cu bez problema moci praktikovati i troling.
Tommy znam da tebe najvise zanima ustajanje u kajaku. Da bi lovio stojeci trebalo bi napraviti bocne pontone sa cijevima da bi dobio ekstra stabilnost i jednu pokretnu precku koja bi dala dodatnu sigurnost pri ustajanju i eventualnom gubljenju ravnoteze.
To nije neki problem napraviti ima super ideja na YT
Nadam se da ce i tebi negdje izletiti povoljan kajak jer ovo je stvarno zakon za loviti na nekim nepristupacnim pozicijama koje nas godinama mame