Darujem
-
- Početnik
- Lokacija:Doboj Istok [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Nesto me privuklo da otvorim ovakvu temu u kojoj cete moci darivati pribom mladim ribolovcima ili onim koji su siromasni pa nemaju pribora.Nisam htjeo da se meni daruje , ali postoji mladih clanova kojima je pribor jako potreban!Vama (koji ste jaki sa priborom) nije nista da date 1 ili 2 musice , ali neko ce sa ote 2 musice sedmicama radostan ici u ribu........Nadam se da ima takvih dobri ljudi koji su spremni pomoci.Bistro!
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Darujem
Poklonio sam raji dosta opreme koja je skupljala prasinu. Super da je otvorena ovakva tema.
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
I ja isto raji poklanjam jer me raduje kad jarana obraduje,od četiri spin štapa poklonio 3 pa sad opet skupljam i od jarana dobijam iz USA na poklon,što kažu baci uz vodu naćeš nizvodu
Nego Niho ne okolišaj,daj opiši što pecaš i tako to da znamo...
Nego Niho ne okolišaj,daj opiši što pecaš i tako to da znamo...
-
- Početnik
- Lokacija:Doboj Istok [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ma pecam sve sto se upecati da.Najvise babuske.Jednom u zivotu sam pecao na kedera i uhvatio smudja od 1.300kg i odmah sutradan jos jednog od 2.100kg.Tad sam bio i u novinama "DNEVNI AVAZ" jer sam jedan od mladjih boljih ribolovaca.Da se malo pohvalim , isao sam na takmicenje i predstavljao Doboj-Istok i tu sam osvojio bronzanu nagradu , a jedan sto je samnom isao on je proglasen za majstora staze.Bistro!
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Stani bolan malo, ti si onaj mali Haso što je ovdje pobajatio pola tema, ako si se opametio dobro nam došao.
-
- Početnik
Ne , nisam Haso , ali znam tog Hasu , komsija mi je i zaljubljen je u klenove a i zna malo slagati sve u svemu dobar covjek .Na jednom ribarskom forumu su mi rekli da imamo istu IP adresu , pa bih vas zamolio da to provjerite
-
- Početnik
I zaboravio sam napomenuti da sam se ja ovdje vec jednom prijavio ali sam zaboravio lozinku , pa ako postoji jos neki nihad sa istom IP adresom kao i u mene , izbrisite taj account
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Svi ribari malo... da kazem uoblice pricu!
Haso je ovdje nekoliko puta psovao i vrijedjao sagovornike, pa je zbog toga ispao veliki problem. Pozdravi Hasu i zazeli mu bistro!
Haso je ovdje nekoliko puta psovao i vrijedjao sagovornike, pa je zbog toga ispao veliki problem. Pozdravi Hasu i zazeli mu bistro!
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
- zlaja
- Nobelovac
Šef foruma će to da provjeri,a ti druže samo budi fer plej i nije problem, nemoraš više pisati o tom duplom računu jer si sada odrasliji momak
-
- Početnik
Ma Haso je nesto zasteko sa ribolovom .......... nisam ga vidio u ribi vise od 3 mjeseca.Bit ce mu drago da cuje da ga se jos uvijek sjecate (pa gdje ga se necete sjecati kad si spomenuo da psuje i vrijedja druge)
Zadnja izmjena: nihad v., dana/u 07 pro 2010, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro dosao Nihade!
Nego, reci mi jel Haso napravio onaj ribnjak sa saranima. Ako jeste de malo detaljnije objasni kako i dokle je dogurao.
Nego, reci mi jel Haso napravio onaj ribnjak sa saranima. Ako jeste de malo detaljnije objasni kako i dokle je dogurao.
-
- Početnik
Sad tog ribnjaka vise nema .Ribnjak mu je bio malan 2 metra sa 2) a dubine oko 1 metar.Drzao je tu oko 5 sarana a mene je zamolio da mu ja nahvatam babuskica (posto sam ja u tome expert ) a kad je svatio da je to premalo i da mu ribe nestaju (ima macke pa i macka ponekad omasti brk)onda je ih premjestio u jedan potok (potok je bio brz ali na jednom dijelu kao malo jezerce (imam sliku tog jezerceta ali neznam kako da postavim) i tu ih je pustio.Kasnije smo jednom zajedno otisli u ribarnicu i kupili pastrmki mladih (kalifornijski jer nie bilo potocnih) i tu ih pustili.Nekidan sam obisao to mjesto i uhvatio 1 pastrmku (bilo je u njoj masala oko pola kile) , 3 klena (mala) i jednu mrenicu (onu potocnu).Babuske nije bilo , neznam sta se desilo sa njima ali ni da barem malo plovak trzne
-
- Početnik
Evo neki od sarana
jezerce
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Početnik
Mislim da ovdje ovo nebismo smjeli pisati jer ovo je tema o darivanju , a ne o poribljavanju
- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
nihad v., trajni ban!
Razlog - kloniranje banovanih korisnika Haso ribar, Car ribar, nihad
Razlog - kloniranje banovanih korisnika Haso ribar, Car ribar, nihad
Ustvari, ja volim sjediti kraj vode i gledati u vodu.
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad