Stranica: 1/1.

LP longplejke... iliti ploce

Postano: 16 ožu 2013, 19:08
Postao/la rusko
Ja sam od pelena imao jedan hobi i nije me popustio do danasnjeg <djed> dana... skupljam LP... od nasih ploca imam prilicno puno rocka i slicnog... ali kako starim vuce me nesto na sevdah... pa ako neko ima ocuvanih kvalitetnih LP sevdaha, neka se javi!

A posto mi je jedan hajvan ukrao kolekciju LP Leb i Sola, bilo bi mi drago ponovo skupiti ta izdanja, u istom kriminalnom slucaju su mi nestali i Filigranski plocnici.

Re: LP longplejke... iliti ploce

Postano: 16 ožu 2013, 19:15
Postao/la soha
E brate, kad se sjetim onog vrema.... Mozda ti ja mognem pomoci, moram otici kod oca pa vidjeti tamo na tavanu u njegovoj kuci dal ima sta od tih ploca. Znam da sam stedio od usta pa da kupujem ploce. A sve sam nesto siguran da bih te mogao obradovati i sa filigranskim plocnicima i sa Lebi i sol. Nemoj me drzati za rijec jer nisam bi na tom tavanu vec dobrih 12-13 godina, al kolko me sjecanje sluzi trrbalo bi da bude. Sto se tice sevdaha tog nemam, na polocama nego sve i digitalnom obliku (ovo sto se moze skinuti sa neta).

Re: LP longplejke... iliti ploce

Postano: 16 ožu 2013, 19:38
Postao/la rusko
Ma meni nekako ostalo u genima da ako ne cujem ona dva-tri prva kruga kad se igla tek spusti i pocne da para po ploci... ko da nisam ni cuo stvar...

To me nekako smiri, i da onu "sekundu" koncentracije... da "shvatim"... slusam ja dosta digitalnih snimaka, narocito u flac formatu koji daje zaista fantastican uzitak... ali kad mi dodje momenat da hocu da se opustim i poslusam nesto da valja onda se vade LP... bez njih nema mjuze ;-)

Re: LP longplejke... iliti ploce

Postano: 17 ožu 2013, 01:43
Postao/la tommylee
Uh ja sam imao kamaru ploča al' su završile na selu.Ne vjerujem da je matori išta bacio taj je gori od hrčka :135:
I dan danas čuva gramofone,kino projektor i još kamaru starudija.
Ja neću zaboraviti crtane filmove koje smo gledali preko projektora,mislim da su bili neki Ruski.