kafe bar *Spin fishing*
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Numero 76 je moj 

- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: kafe bar *Spin fishing*
Hvala ljudi, znam da neću pobijediti jer na fb imaju te fore sa glasanjem ali svaki vaš glas meni znači...
- rades7
- Književnik
- Lokacija:Doboj [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Imaš i od mene glas naravno. Veliki pozdrav...
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
334. hvala drugovi 

- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Evo malo da varalicarima uljepsam dan:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wQoZaiza86Q[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wQoZaiza86Q[/youtube]

-
- Prava Štela
- Pridružen/a:01 sij 2011, 01:06 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Kako mene slomi ta zamjena trokuka...imam posebno s kontra i bez kontra kuka...pa kad je takmicenje sjedi i mijenjaj...kad prodje hajde vracaj...
-
- Prava Štela
- Pridružen/a:01 sij 2011, 01:06 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
imam, ali nisu ni ona nesto aman od pomoci na malim split ringlicma i trokukama br 16 ili 18 da su..za varke od 3-5cm
-
- Prava Štela
- Pridružen/a:05 vel 2011, 19:45 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Imaš vrhjunska klješta za split ringle. ja koristim za splitove od 00-3. Ono baš brz oi jednostavno ih odrađujem. Imaju i unutrašnji ravni dio koji je meni često potreban za uništavanje kontra kuke,a jednim stiskom kontra kuka nestane. Koštaju cca 20 KM.
Proizvođač je Smith
Proizvođač je Smith