Evo i par Mirzinih slika sa zadnjeg ribolova u BiH........ Lijepa i kompaktna riba svaka cast i akb odradimo jedan ribolov u augustu na ovoj "novoj" vodi.
Evo idu slike i nek je bistro na vodi i oko nje

Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
Elvise kao sto sam rekao bilo je tajna , ali ne vise.Senad je dobio sav materijal i moje reportaze pa cim covjk to sve upakuje objavit ce i napraviti prezentaciju jezera.Da sad nebi ovdje objasnjavo i pisao duge tekstove i kvario ti cejf bice bolje kad to bude sve zajedno objavljeno na stranici.A SAV VID JAVNOG RIBOLOVA na jezeru strata od 1 juna.Tj. otvara se sezona i jezero za javnost.Jedino bas ako ti je hgica i hoces odma da znas reci pa cu ti javiti na private mail.Elvis-SLO je napisao/la:u bogamiii fin komada gdje dođe ta voda,ako nije tajna? VIDIM DA JE MIRZA UŽIVAO !
![]()
Hvala
BISTRO
Elvise bice ako bogda, samo ti svoje odradi i budi uporan.Znam po sebi ni jednu veliku ribu nisam dobio bez mrkotrpnog rada.Mislim pripreme spotova itd.Znas sta vec pricam.Normalno treba imati i srece, ali po mom izkustvu vrjeme+ praksa+rad=rezultatElvis-SLO je napisao/la:ŠEHA i ja se nadam dobrog komada...ali neče me pa neče i neče...šta sam bogu skrivijo...he![]()
akobogda naleti koja komadina odmah su slike na BISTRO...
BISTRO od ELVISA
Elvise bistro.Evo docekao si , a bogami i drugiElvis-SLO je napisao/la:Mirza nema zime,čeka ču !kad bude sve gotovo ti objavi,nebi bilo fer onda zbog drugih...Hvala ti i tako i tako
![]()
čekamo...drugo nam i ne preostaje he he![]()
BISTRO
Hvala alarealar je napisao/la:BISTRO RAJA!!!DOBRA TI JE OVA REPORTAZA MIRZA A KAKO VIDIM I VODA JE NA SVOME MJESTU.CUVAJ SE PJESCANI OLUJA![]()