Meni se vec ogadilo....
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- Buca
- Haman Štela
- Pridružen/a:11 lis 2006, 16:33 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Seha rece da je da dobrom putu da mu se saranski ribolov ogadi,meni se vec ogadio o,a 7-8 godina,a sve zbog "MODERNIH SARANDZIJA",no to nije
tema.
Povukla me ove (zakljucanje)rasprave,a narocito izjave u stilu "sta ima veze sto je prebacen,barem ce tu doziveti duboku starost",pa ljudi moji to
je PERVERZIJA,hoce doziveti duboku starost (na takvim vodama je to saranima glavni zadatak,pa mora nesto da se peca),al ce dok ne dozivi tu
starost jedno 16 miliona puta biti uhvacen i pusten,i ko zna koliko hemije ce proci kroz njega.pa da zna sta ga ceka taj saran bi uzeo pistolj i uoucao se...
Crko bi da nisam ovo napisao,a adminima na volju,ako ce banovati,brisati,
zakljucavati...
tema.
Povukla me ove (zakljucanje)rasprave,a narocito izjave u stilu "sta ima veze sto je prebacen,barem ce tu doziveti duboku starost",pa ljudi moji to
je PERVERZIJA,hoce doziveti duboku starost (na takvim vodama je to saranima glavni zadatak,pa mora nesto da se peca),al ce dok ne dozivi tu
starost jedno 16 miliona puta biti uhvacen i pusten,i ko zna koliko hemije ce proci kroz njega.pa da zna sta ga ceka taj saran bi uzeo pistolj i uoucao se...
Crko bi da nisam ovo napisao,a adminima na volju,ako ce banovati,brisati,
zakljucavati...
-
- Haman Štela
- Lokacija:daleko [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Slazem se. Ali mene ustvari nikad nije ni zanimala ta utrka za "kapitalcima" i rekordima, itd. Licno mi je jednak, ako ne i veci, izazov upecati neku rijetku ribu na lokalnim jezercima koje mozda vise i nema u tom jezeru...Citava mistika u ribolovu je pitanje: Ima li te ribe ovdje i kolika li je
Cinjenicom da znas da ta i ta riba pliva tu ispred tebe po meni kvari dosta te mistike/uzbudjenja!? Ali i ribara, kao i drugih ljudi, ima razlicitih pa je ocigledno nekome i to "cejf" pa je na svom mjestu da postoje jezera kao Pelagicevo i sl. Ali meni to, iskreno receno ,izgleda vise kao(sto Seha rece) pecati u zoo vrtu...

- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Pozdrav.
Necu, Buca, ni prvo, ni drugo, ni trece.Rekao si, hvala bogu nisi crkao, ali nemojte više o ovome, svi smo sve rekli.
Bistro.
Bistro.
Ustvari, ja volim sjediti kraj vode i gledati u vodu.
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad

- macak
- Haman Štela
- Lokacija:München [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ja bih nesto jos rekao.Nemoramo sve da vidimo crno.Znate ono o casi do pola punoj.Optimista vidi tu casu pola punu a pesimist pola praznu.Pa pokusajmo to sve vidjeti pozitivno.Nije bilo mrtvih riba a onih koji bi sa njima nesto "radili" znaju da ih se promatra pa ce vjerojatno u buducnosti biti bolje sto je ustvari uspjeh.A kad se izadje na vodu pa vidi zora a voda lijepa nemoze biti ljepsa,pa tko bih mogao prestati pecati...Mislite pozitivno i uzivajte na vodi i zaboravit ce te probleme bar na trenutak.Bistro
samo je pitanje vremena....
- Mujacic Mirza
- Piskaralo
- Kontakt: