Dubinski - grunt.
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- admin
- Potpredsjednik U.G. "Bistro!"
- Pridružen/a:16 lip 2006, 16:20 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Za penzionere. 

- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Pozdrav!
Jel ovo ti meni nesto opsova prije nego pomenu mrenu?Vidim da hoces nesto da mi montiras
?Onda na "Bistro BiH Team Una 2007" ne spavamo skupa!
Zezam se, ja sam sa tatom i poceo ovom tehnikom, ali me malo od nje odvojise ovi moji iz ekipe koji bas i ne gotive staticnost. Sada ti kod mene sve zavisi kakvog sam raspolozenja, ali mi je jos uvjek ceif otici na neku mirnu vodu i baciti gruntove.

Zezam se, ja sam sa tatom i poceo ovom tehnikom, ali me malo od nje odvojise ovi moji iz ekipe koji bas i ne gotive staticnost. Sada ti kod mene sve zavisi kakvog sam raspolozenja, ali mi je jos uvjek ceif otici na neku mirnu vodu i baciti gruntove.
Ustvari, ja volim sjediti kraj vode i gledati u vodu.
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad

- svirac
- Književnik
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Senade, kaze se "osova"! Hehe.... 

"Ima u bosanskim riječicama i potocima jedna naročita vrsta pastrmke, velika, posve crna po leđima, sa dvije-tri krupne crvene pjege.To je neobično proždrljiva, ali i neobično lukava i brza riba koja leti kao obnevidjela na udicu u vještoj ruci, ali je nedostižna, čak i nevidljiva za onoga ko nije vješt tim vodama i toj vrsti ribe."
(Ivo Andrić,"Priča o vezirovom slonu")
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Pozdrav!
Senci nedaj se "grupnom pritisku"..senad je napisao/la:Jel ovo ti meni nesto opsova prije nego pomenu mrenu?Vidim da hoces nesto da mi montiras?Onda na "Bistro BiH Team Una 2007" ne spavamo skupa!
Ja znam dosta raje koja je prije slusala Muddy Waters-a , Alice Cooper-a,Zeppeline i onda su zbog svoje raje poceli slusati Turbo krkanluk.kao ono prvo pomalo i onda "zaotprave" (jel se ovako kaze Svirac) !!
Samo ti gruntaj nek oni masu i trose energiju (nikad se nece udebljati - a to je danas IN)............

- svirac
- Književnik
Bas tako "omladinac", zaoprave!!!!!
p.s.
od tebe sam cuo neke davno zaboravljene pridjeve koji se ovdje vise i ne koriste kao: lutor, peksijaner-pekso, omladinac itd. Puca me nostalgija za tim vremenima. Saraj'vo je gdje je nekad bilo, ali, nije vise kao prije.
Jah, ja jos slusam i Zeppeline, i Floyd, itd

p.s.
od tebe sam cuo neke davno zaboravljene pridjeve koji se ovdje vise i ne koriste kao: lutor, peksijaner-pekso, omladinac itd. Puca me nostalgija za tim vremenima. Saraj'vo je gdje je nekad bilo, ali, nije vise kao prije.
Jah, ja jos slusam i Zeppeline, i Floyd, itd
"Ima u bosanskim riječicama i potocima jedna naročita vrsta pastrmke, velika, posve crna po leđima, sa dvije-tri krupne crvene pjege.To je neobično proždrljiva, ali i neobično lukava i brza riba koja leti kao obnevidjela na udicu u vještoj ruci, ali je nedostižna, čak i nevidljiva za onoga ko nije vješt tim vodama i toj vrsti ribe."
- admin
- Potpredsjednik U.G. "Bistro!"
- Pridružen/a:16 lip 2006, 16:20 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Pozdrav!
Ja sam rekao dijeliti žute kartone, pa vi samo skrecite sa teme.Eno vam ono "za sve drugo sem politike" pa se sjecajte svoje mladosti i poroka iz nje.