Otvaranje sezone Smolucijada 2011 u organizaciji BistroBiH
Moderatori/ce:adi,Seha,emin,enko
haj nek ti je SRETNO!!! 

ja sam inace po riboispovjesti sarandzija
- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Otvaranje sezone Smolucijada 2011 u organizaciji BistroB
MRŠ!adi je napisao/la:haj nek ti je SRETNO!!!
Ustvari, ja volim sjediti kraj vode i gledati u vodu.
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad

- soha
- Nobelovac
- Lokacija:Stari grad Soko [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Šta su se svi ušutili, kako teku zadnje pripreme. Nemojte zaboravit ono najvažnije a to su dovoljne količine cuge i mezeta 

- feeder
- Đinđi-rinđi
- Lokacija:Tuzla [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
sve je zapeto kao puska.
Bistro i vidimo se sutra.
Bistro i vidimo se sutra.
Sve spremno.
Vidimo se sutra.
Bistro!!!
Vidimo se sutra.
Bistro!!!
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Upravo dobio sms od Adija. Citiram
Ej neces vjerovati. Tata (misli na Senada) je uhvatio onu ribu na Smoluci koju svi zovu "voz" - niko da sada nije uspio izvuci na suho. Cijelih 45.200 kilograma ljuskavi saran sto je vjerovatno i novi svijetski rekord. Upravo pokusavamo da formalno izvagamo ribu kako bi je priznali kao rekordera Uzeo mu na 2 zrna secerca i zamisli izvukao ga na onaj narandzasti Shespirov stap. Doduse dohakao je stapu na obali znas njega kako je smotan i kako vodi racuna gdje ostavlja pribor.
Pozdravi sve na forumu na Smoluci je ludilo.
Esvaka vam cast brate.

Ej neces vjerovati. Tata (misli na Senada) je uhvatio onu ribu na Smoluci koju svi zovu "voz" - niko da sada nije uspio izvuci na suho. Cijelih 45.200 kilograma ljuskavi saran sto je vjerovatno i novi svijetski rekord. Upravo pokusavamo da formalno izvagamo ribu kako bi je priznali kao rekordera Uzeo mu na 2 zrna secerca i zamisli izvukao ga na onaj narandzasti Shespirov stap. Doduse dohakao je stapu na obali znas njega kako je smotan i kako vodi racuna gdje ostavlja pribor.
Esvaka vam cast brate.

- soha
- Nobelovac
- Lokacija:Stari grad Soko [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
E neka je vala Senad uhvatio voza pa kad više niko drugi neuhvati. I samo da dodam da je riba teska 45.970 kg, i da je po mojoj informisanosti zasigurno novi svjetski rekord. A što se tiče takimičara i oni su imali već značajnih ulova u prvih pola sata.Seha je napisao/la:Upravo dobio sms od Adija. Citiram
Esvaka vam cast brate.![]()
- Seha
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Evo dosla i TV ekipa iz Tuzle da proprati dogadjaj i vracanje ribe u vodu. Kaze Adi da bi trebalo biti veceras i na Federalnoj u sportskoj rubrici.

- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Prvo sam se zabrinuo kad je promjenio potpis, ali sad kad vidjeh ove slike.... sta reci nego cestitam majstore!
Malo je ribara tog kalibra koji najave, pa onda ulove takvog kapitalca. Nisam nesto u saranskim vodama, ali meni ova riba izgleda ogromna. Zna li iko koliko sarani mogu narasti? Senade, de nam malo opisi na sta, kako i cime?
Jos jednom cestitam na ulovu i na C&R!
P.S. Seha sta je secerac? Ima li toga da i ja probam ove godine? Mozes li mi Emailovati taj klip kad Senad pusta grdosiju, to se mora pogledati.

Malo je ribara tog kalibra koji najave, pa onda ulove takvog kapitalca. Nisam nesto u saranskim vodama, ali meni ova riba izgleda ogromna. Zna li iko koliko sarani mogu narasti? Senade, de nam malo opisi na sta, kako i cime?
Jos jednom cestitam na ulovu i na C&R!

P.S. Seha sta je secerac? Ima li toga da i ja probam ove godine? Mozes li mi Emailovati taj klip kad Senad pusta grdosiju, to se mora pogledati.
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
- The president
- Početnik
- Pridružen/a:20 lip 2006, 15:40 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Aprililili, dobar si seha, moram ti priznati da sam se upecao, cestitam.
- Seha
Udica je bila bacena 
Maloprije salje Senad sms kaze zove raja cestita

Maloprije salje Senad sms kaze zove raja cestita

- soha
- Nobelovac
Uhvatilo se, uhvatilo na udicu

dobra, dobra.. Vec sam mislio okrenuti broj da cestitam na ulovu i rekordu hahaha