Otvaranje sezone Smolucijada 2011 u organizaciji BistroBiH
Moderatori/ce:adi,Seha,emin,enko
E sto ja zagrizoh! Prvo sam skocio sa stolice i derao se ko pivara...oborio je svjetski rekord!! A onda sam procitao ostale postove i nastavio sa...citiram... &%8*%^# "&$#^% 

- tare
- Nobelovac
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Otvaranje sezone Smolucijada 2011 u organizaciji BistroB
e ja nisam
znao sam odmah da je 1.april,toliko sam danas puta cuo aprililili da tesko sad nasjedam 

- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Nastavlja se "peglanje" kad se ekipa vrati sa vode 
E sad cu sigurno fasovati ban ..... hah nisam jednini soha i montana su saucesnici

E sad cu sigurno fasovati ban ..... hah nisam jednini soha i montana su saucesnici

- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ja sam se nagodio sa "sudom" da priznam, ali da otkrijem ko je bio ideolog! Uracunace mi vrijeme istrage../<jelmekotrazio>
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
Nisi se ti samnom nista nagodio 

- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Casni Sudo, nisam kriv!

"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"

Hajd dobro...pola se prasta, a ostalu polovicu na Sohu i rodju uz kauciju

- montana
- Nobelovac
Jes' druze Sudo! Oni su me navratili... po komandnoj odgovornosti! 

- soha
- Nobelovac
- Lokacija:Stari grad Soko [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Evo upravo dođoh sa Smoluće. Vrijeme je prelijepo, još samo da riba hoće proraditi. Do sada su se upisale tri ekipe, Muci i Ćiro oko dvadesetak kg, zatim BH Ribolov na drugom mjestu, i Cro Carp na trecem mjestu. Ostale ekipe nisu imale ulova. Riba je radila u prvih pola sata takmičenja i nakon toga ni jedna ekipa više nije imala ulova, ali sve ekipe su pune optimizma i nadaju se da ce veceras biti bolje srece. Na samom jezeru inace vlada dobra atmosfera, i svi se druze, tako da se skoro i ne zna gdje ko peca. Za sada toliko, a fotografija ovaj put nece biti, jer sam na jezero ponio aparat bez baterija.
Steta soha, a ja sad sa Sajma saranskog i reko bas da vidim slike sa smoluce kad ono corak..
Vidi Sohe kako se strucno izvuce od odgovornosti za prvoaprilsku salu koja me glave nije dosla.
Pa da se bar izvukao sa slikama

Pa da se bar izvukao sa slikama

- @ldin
- Nobelovac
- Pridružen/a:02 ruj 2010, 22:44 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
i ja sam se ko klen zapuco 

Starost počinje kad kajanje zamijeni snove !!!
Samo da cestitam organizatorima na gostoprimstvu, druzenju i odlicnoj organizaciji.
Cestitao bi i Adiju sto nas je sve onako profesionalno odsjeko' a i izvinuo bi mu se sto sam iskoristio onaj jedan trenutak njegove nepaznje dok je spavao i upecao ribu, znam da to nije bilo fer od mene, jer da nije bilo toga Adi bi imao 100% ucinak u odsijecanju kompletne jedne strane jezera
Imam i jos vijesti poput zvanicnog prelaska naseg prijatelja Kene u ozbiljne saranđije, ali o tome veceras dok prebacim slike s aparata na komp tako sve mogu i slikama dokazat.
Cestitao bi i Adiju sto nas je sve onako profesionalno odsjeko' a i izvinuo bi mu se sto sam iskoristio onaj jedan trenutak njegove nepaznje dok je spavao i upecao ribu, znam da to nije bilo fer od mene, jer da nije bilo toga Adi bi imao 100% ucinak u odsijecanju kompletne jedne strane jezera

Imam i jos vijesti poput zvanicnog prelaska naseg prijatelja Kene u ozbiljne saranđije, ali o tome veceras dok prebacim slike s aparata na komp tako sve mogu i slikama dokazat.
mother fucker
kud zaspah, a imao sam vas... 

ja sam inace po riboispovjesti sarandzija
- kenan_sa
- Književnik
- Lokacija:Memli strana starog sarajeva [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Hehehehehhe... Sad s pravom mogu reci da sam sarandzija. Konacno sam i ja stajao sa velikim sarandzijama i cak promuhabetio pokoju. Naslusao se prica o saranolovu od nasih velikana kao sto su (mother fucker) Almir element baits, te veliki covjek (barem 190 cm) nas Neso Tuzlancic o kojem netreba puno pricati jer sarandzije znaju ko je on.

E jos samo da se nacitam literature sa neta o PH vrijednostima vode i slicnim stvarima i kupim skupu opremu za saranolov al to otom-potom i prozvat cu sebe jednim od najjacih sarandzija. 

Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.