Otvaranje sezone Smolucijada 2011 u organizaciji BistroBiH
Moderatori/ce:adi,Seha,emin,enko
- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Hvala, Borise, drago mi je da vam je bilo lijepo.Pozdravi svoju ekipi i biće prilike, vratićete vi živiničanima ono "preticanje" u foto-finišu. 

Ustvari, ja volim sjediti kraj vode i gledati u vodu.
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad

Re: Otvaranje sezone Smolucijada 2011 u organizaciji BistroB
-
- Prava Štela
- Lokacija:Czech Republic [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Bistro ! Još 2měsace i dolazím,Ja ne mogu čekati
-
- Prava Štela
- Lokacija:Czech Republic [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Bistro ! Može te ovde napisan što bylo za vás najbole Top Boilies na jezeru Smoluča ? i Pecali ste na boilies Imperial baits novo boila Paradise ? Hvala stefan
- soha
- Nobelovac
- Lokacija:Stari grad Soko [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Pozdrav Stefan. Na Smolucoj u principu rade sve vrste boila, pa tako ce sigurno da rade i boile od jedne tako renomirane firme kao sto je Imperijal Baits.stefan češka je napisao/la:Bistro ! Može te ovde napisan što bylo za vás najbole Top Boilies na jezeru Smoluča ? i Pecali ste na boilies Imperial baits novo boila Paradise ? Hvala stefan
- feeder
- Đinđi-rinđi
- Lokacija:Tuzla [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Zlaja Celo je pecao na Imperial Baits boile i imao je dobar rezultat. Hranio je sa boilama koje je pravio od hemije Imperial baits, a pecao na Imperial baits kupovne boile. Banana je dobro radila.
http://www.bistrobih.ba/nova/?p=21809
Bistro
http://www.bistrobih.ba/nova/?p=21809
Bistro

Zna li se otprilike termin ovogodisnje proljetne Smolucijade?