spin KUP KONJIC 02.10.2011
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
-
- Prava Štela
- Pridružen/a:05 vel 2011, 19:45 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
da najavim da će spin sekcija OSR Konjic biti organizator varaličarskog KUP-a na dan 02.10.2011. Svi zainteresovani mogu da se jave meni ili u udruženje za više informacija.Bistro
-
- Prava Štela
- Pridružen/a:05 vel 2011, 19:45 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: spin KUP KONJIC 02.10.2011
Evo konačno šta i kako:
Okupljanje će biti u Glavatičevu u centru kod škole na raskrsnici (ima radnja i kafana) 02.10.2011 u 07,30 Ko ne poznaje put neka se meni javi da organizujemo polazak zajednički iz Konjica.
08,00 dolazak na mjesto okupljanja
09,00 početak takmičenja, a završetak u 13,00 na lokaciji trofejnog revira.
13,30 proglašenje pobjednika
14,00 ručak i druženje
Samo takmičenje će biti slobodnog tipa da se može kretati vodom s tim da će se Neretva gaziti samo na 2 preliva da se može preći sa jedne na drugu stranu zbog konfigurcije terena.Poželjne su čizme ili waders. Kontrolu ulova će vršiti 3 kontrolora, a mjeriće se sve ribe.Obavezna je upotreba meredova i varalica bez kontakuke.Vlasnik najduže tj najveće ribe će biti pobjednik kome će pripasti nagrada. Kotizacije neće biti i spin sekcija OSR Konjic će snositi sve troškove druženja (hrana i piće).Molim sve zainteresovane sa foruma da se ovdje jave i potvrde svoj dolazak zbog bolje organizacije.Prijaviti se može i na e-mail: spinosrkonjic@gmail.com ili meni na telefon: 061/782-126. Hvala svima na podršci i razumijevanju.Bistro
Napomena: broj mjesta je ograničen.Do danas se prijavilo 15 ribara za učešće,a limit je 20 takmičara.Potvrđeno je i prisustvo medija tj dolazi Dnevni avaz i TVSA sa svojim ekipama.Takođe doći će veliki broj ljubitelja Neretve i fly fishinga da budu sa nama i da ko svi ribari lijepo družimo.
Okupljanje će biti u Glavatičevu u centru kod škole na raskrsnici (ima radnja i kafana) 02.10.2011 u 07,30 Ko ne poznaje put neka se meni javi da organizujemo polazak zajednički iz Konjica.
08,00 dolazak na mjesto okupljanja
09,00 početak takmičenja, a završetak u 13,00 na lokaciji trofejnog revira.
13,30 proglašenje pobjednika
14,00 ručak i druženje
Samo takmičenje će biti slobodnog tipa da se može kretati vodom s tim da će se Neretva gaziti samo na 2 preliva da se može preći sa jedne na drugu stranu zbog konfigurcije terena.Poželjne su čizme ili waders. Kontrolu ulova će vršiti 3 kontrolora, a mjeriće se sve ribe.Obavezna je upotreba meredova i varalica bez kontakuke.Vlasnik najduže tj najveće ribe će biti pobjednik kome će pripasti nagrada. Kotizacije neće biti i spin sekcija OSR Konjic će snositi sve troškove druženja (hrana i piće).Molim sve zainteresovane sa foruma da se ovdje jave i potvrde svoj dolazak zbog bolje organizacije.Prijaviti se može i na e-mail: spinosrkonjic@gmail.com ili meni na telefon: 061/782-126. Hvala svima na podršci i razumijevanju.Bistro
Napomena: broj mjesta je ograničen.Do danas se prijavilo 15 ribara za učešće,a limit je 20 takmičara.Potvrđeno je i prisustvo medija tj dolazi Dnevni avaz i TVSA sa svojim ekipama.Takođe doći će veliki broj ljubitelja Neretve i fly fishinga da budu sa nama i da ko svi ribari lijepo družimo.
-
- Prava Štela
učesnici SPIN KUP-a Konjic 2011
01.Tibor Mioč,
02.Goran Pehar,
03.Krešo Paradžik,
04.Daniel Babić,
05.Josip Pjevac,
06.Igor Kraišnik + 1,
07.Samir Mujkić
08.Spiner - Emir,
09.Rama
10.Mensur Bara,
11.Amer Hadžimešić
12.Svirač
13.Silvio Kujundžić
14.Boris Ladan
15.Pero Radić
16.Elvedin Zdero
17.Igor Crnogorac-Gusar
18.Marin Kožul-Džambo
19.Solaka Kemal
20.Hadžigrahić Jasmin
21.Šeta Emir
PRIJAVE SU ZATVORENE
01.Tibor Mioč,
02.Goran Pehar,
03.Krešo Paradžik,
04.Daniel Babić,
05.Josip Pjevac,
06.Igor Kraišnik + 1,
07.Samir Mujkić
08.Spiner - Emir,
09.Rama
10.Mensur Bara,
11.Amer Hadžimešić
12.Svirač

13.Silvio Kujundžić
14.Boris Ladan
15.Pero Radić
16.Elvedin Zdero
17.Igor Crnogorac-Gusar
18.Marin Kožul-Džambo
19.Solaka Kemal
20.Hadžigrahić Jasmin
21.Šeta Emir
PRIJAVE SU ZATVORENE
- bakee
- Književnik
- Lokacija:sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Jedva cekam rezultate. Vidim tu dobrih pojedinaca sa foruma bice zanimljivo. Pozdrav
-
- Prava Štela
6-ca od ovih su reprezentativci BiH i još nekoliko stalnih i bivših takmičara.Vrijeme nam ide na ruku tj neće pokvariti ugođaj i druženje.Najavljuju sunčano za vikend.Do sad ide sve po planu i biće jako zanimljivo
- spiner
- Prava Štela
- Lokacija:Kakanj [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ekipa je spremna ko zapeta puska i jedva ceka nedjelju.
Bit ce veselo to je sigurno
Bit ce veselo to je sigurno
Samo ribolov
-
- Prava Štela
1 mjesto štap awa-shima engage 2,10m 5-20gr
2 mjesto piva
3 mjesto 2 pive
- zadnjeg nose kući
sve pripreme su završene.Što se mene i organizacije tiče možemo i sutra na vodu.Zahvalnice,diplome,nagrade,hrana,piće ... sve je spremno. Pije se kafa na OMW pumpi u na izlazu iz Konjica u 06,15 jer ništa drugo ne radi u to vrijeme.Zajednički polazak u Glavatičevo u 07,00
Bistro
2 mjesto piva
3 mjesto 2 pive
- zadnjeg nose kući
sve pripreme su završene.Što se mene i organizacije tiče možemo i sutra na vodu.Zahvalnice,diplome,nagrade,hrana,piće ... sve je spremno. Pije se kafa na OMW pumpi u na izlazu iz Konjica u 06,15 jer ništa drugo ne radi u to vrijeme.Zajednički polazak u Glavatičevo u 07,00
Bistro
-
- Prava Štela
- Pridružen/a:03 kol 2011, 13:07 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
A gdje me nadje sa ovom OMV tankstelom.
To je isto nase prvo stajaliste za kafu kad krenemo na jezera pa nize dole na sendvic pa tek onda na jezero
Posjeti me, i nesto se razrahati. Hvala ti na to, a i svima sto budu na terminu zelim dobro druzenje i bistro.
To je isto nase prvo stajaliste za kafu kad krenemo na jezera pa nize dole na sendvic pa tek onda na jezero

Posjeti me, i nesto se razrahati. Hvala ti na to, a i svima sto budu na terminu zelim dobro druzenje i bistro.
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Bistro svima i slikajte nam!

"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
-
- Prava Štela
tebi će Kemo slike poslatimontana je napisao/la:Bistro svima i slikajte nam!![]()
![]()

- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Hehehe, obradovah se kad sam ga vidio na listi. Sad mi zao kako ne mogu sa vama da navijam. Samo vi slikajte, to nama ovamo puno znaci!

"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
Izvještaj? 

-
- Prava Štela
Ljudi dok presaberem utiske, a sve riječi hvale na sve što se juče dešavalo.Učestvovalo je 26 ribolovaca i veliki broj posmatrača. Pobjednik je Igor Kraišnik sa najvećom ribom-Potočara od 31,5 cm.Kao nagradu dobio je štap awa shima Axeon engage 2.10 i zidni sat sa grbom OSR Konjic. Svi učesnici su dobili prigodne zahvalnice.Bilo je ulova naravno sve divlja riba.Bilo je i Mekousnih, ali manjih primjeraka od pobjednikove potočare.Jako puno ribe u gornjem sektoru, ali nažalost izuzetno neaktivna,a po meni najveći razlog je neprilagođeno kretanje oko vode jer znam ako se jednom preplaši sjene zaboravi tu ribu bar na Neretvi.Bilo je i krupne ribe po par kilograma, ali nije bila aktivna ni voljna da uzima.Ručak,piće i sve ostalo je bilo extra.Donešene su velike klupe,stolovi ... ugođaj za 10.Prisustvovali Dnevni avaz i TVSA.Na TVSA će biti emisija u trajanju 45 minuta naredne Nedelje u terminu 17,30-18,15 a za reportažu u Dnevnom avazu ću javiti.Ovo će biti sad sam siguran tradicionalni turnir jer je ovo kako ja znam najposjećeniji spin KUP bar što ja znam.Čestitke domaćinu
- tare
- Nobelovac
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Svaka cast,cekamo reportazu sa slikama,bitno je da se uzivalo
A Smuđijada je bila posjecenija ,barem sto se ucesnika tice

A Smuđijada je bila posjecenija ,barem sto se ucesnika tice