Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
JA KAO POSMATRAC OVIH SLIKA VIDIM DA JE BILO LIJEPO SVE.A taj koji je kaoko ti Zlaja rece ``lik``itd da je moj brat rodjeni kakijo i ovo ono osporavo druzene i pravila nikad nebi vise bio tu da se mene pita(moje misljenje).Meni je licno zao sto nisam bio na smolucoj 15.05.ali morao sam biti odsutan radi posla,mnogima je to poznato.nadam se nekom novom skupu nasih i drugi ribolovaca,podrzavam ovakva druzenja i opet kazem da mi je zao sto nisam mogao bit sa vama na smolucoj 15.05 2011.BISTRO BRACO PO STAPUzlaja je napisao/la:Smuđijada bi i završi fino, drago mi je da sam upoznao veliki broj ribolovaca sa ovog našeg i drugi ribo foruma,konačno smo svi zajedno sjeli za isti stol. Eldar,Tare,Bobitas,Tommy,Mire i sva ekipa da ne nabrajam od sada se znamo i nadam se da ćemo još ovakvi druženja napraviti na našim vodama.Bio je tu i lik koji je pokušao verbalno da sve sroza, te mu smeta ovo te ono ali nisam dao da ulazim u raspravu jer će mi pokvariti dan, od sada ćemo kao UG. ulaziti u ozbiljnije pripreme ovakvi druženja da se nebi ponovile takve stvari jer ja sam lično kriv za te neke goste*.
Treba se organizovati da smuđijada na Smolućoj postane tradicionalna u našem kalendaru,do idućeg druženja BISTRO