Stranica: 1/1.

Online shop - FISHPRORIBOLOV.COM

Postano: 27 lis 2008, 20:38
Postao/la tare
ishpro Ribolov je krenuo sa prvom prodajom prije 10 godina na tlu Kanade i Amerike.Sve proizvode nabavljamo direktno od najvecih firmi kao sto su Shimano, Rapala, Abu Garcia, Coleman, Mustad, Daiichi, Mepps, Crystal River, Spider i mnoge druge.
Oprema za lovce od najvecih americkih firmi kao i Ronilacku opremu.
Nas moto i cilj je da se prosirimo u Evropu iz koje i dolazimo, a razlog za to je da se
omoguce nize cijene cak i sa dostavom i porezom koji je ukljucen u cijenu proizvoda.
Na tlu amerike kao i zapadne evrope, kupovina "online" se povecava, danas u americi 75% kupljene robe potice sa online-shopova.
Fishpro ribolov koristi SSL tehnologiju zastite svih podataka.
Samo mala napomena - u trenutku kad pritisnete na dugme "KUPI", sistem se prebacuje na PAYPAL uplatu A MOZETE KORISTITI I KREDITNE KARTICE.
Time mi uopste ne posjedujemo vase bankovne informacije, a PAYPAL je vjerovatno sigurniji nego vasa banka.
BISTRO!......

Re: Online shop - FISHPRORIBOLOV.COM

Postano: 27 lis 2008, 20:41
Postao/la tare
dobra stvar,al kolko sam ja vidio skupi su...eto ono gumeno cudo sto se stavi na masku pa dises na njega 25 eura :roll: :roll:

Re: Online shop - FISHPRORIBOLOV.COM

Postano: 27 lis 2008, 22:20
Postao/la Seha
Haha kojeg je profila Taremozda bi to bilo knap nasem Enku. Ona mu standardna disaljka nemoze podmirit kapacitet pluca hahah. Kako ono ide Senade.. ? iIIIIIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiii Fuuuuuuu iiiiiiiii fuuuuuu "pazi Enko najlon iiii fuuuuuuuuuu......i,fu i,fu,i,fu Jarane znas kolika je zmija i gleda u mene :lol:

Re: Online shop - FISHPRORIBOLOV.COM

Postano: 28 lis 2008, 12:12
Postao/la tare
Seha je napisao/la:Haha kojeg je profila Taremozda bi to bilo knap nasem Enku. Ona mu standardna disaljka nemoze podmirit kapacitet pluca hahah. Kako ono ide Senade.. ? iIIIIIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiii Fuuuuuuu iiiiiiiii fuuuuuu "pazi Enko najlon iiii fuuuuuuuuuu......i,fu i,fu,i,fu Jarane znas kolika je zmija i gleda u mene :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: