Kopar - Slovenija
Moderator/ica:emin
-
- Štela
- Lokacija:Ljubljana [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Pozdrav,
jer mi je žena iz Kopra slobodne dane preživljavamo večinoma u Kopru, ako nisam ja naravno u ribolovu. poslje dugog odlučivanja dali, da idem da pokušam loviti tog lisca ili ne. a ja se vrlo brzo navučem na sve načine ribolova, pa sam sam sebi uvek govorio dosta ti je troškova.
ali došo je i taj XX dan kada sam se odlučio da ipak pokušam malo šipnati - blinkati u moru, jer nisam imao nikakvih rapala ili voblera pokušao sam sa silikonskom ribicom, sa kojom se pozabavim kada lovim šarana i on ne radi nešto posebno.
Mislim da je dosta priče evo i slike
jer mi je žena iz Kopra slobodne dane preživljavamo večinoma u Kopru, ako nisam ja naravno u ribolovu. poslje dugog odlučivanja dali, da idem da pokušam loviti tog lisca ili ne. a ja se vrlo brzo navučem na sve načine ribolova, pa sam sam sebi uvek govorio dosta ti je troškova.
ali došo je i taj XX dan kada sam se odlučio da ipak pokušam malo šipnati - blinkati u moru, jer nisam imao nikakvih rapala ili voblera pokušao sam sa silikonskom ribicom, sa kojom se pozabavim kada lovim šarana i on ne radi nešto posebno.
Mislim da je dosta priče evo i slike
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Kopar - Slovenija
Ziko ti bi i u pustinji ribu upecao! Bravo 

"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
E ovo je slana riba, a ne oni prcmoljci k'o kod mene. Cestitke Ziko
Znaci tajna uspjeha je ici kod zeninih

Znaci tajna uspjeha je ici kod zeninih

- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Brancin je za čistu peticu, vidiš Žiko da je spinanje ekstra dobar ribolov
Ajde Angler zabacuj onog storma kod tebe u toplom moru još su veće zvijeri

Ajde Angler zabacuj onog storma kod tebe u toplom moru još su veće zvijeri
Nešta mi tu sumnjivo. Zar ovolike ribetine da stanu u Slovensko more?

Živim snove, ne sanjam život
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Dobar "braco" bravo Ziko majstore. Mi sarandzije smo svestrani, sve nam ide od ruke 

-
- Štela
- Lokacija:Ljubljana [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
stanu one u Slo. more, ali se idu da okrenu u Hrvatsku ili u Italiju, pa ako imaš sreče, da ga iznenadiš dok se okreče to je to.Olimp je napisao/la:Nešta mi tu sumnjivo. Zar ovolike ribetine da stanu u Slovensko more?![]()
![]()
Bistro svima.
Žika
-
- Štela
Zdravo druže,Milane je napisao/la:Bravo Žiko. Gdje tacno si upecao ovog brancina.
Pozdrav
evo malo kasnim ali nikad nije prekasno,
riba je bila ulovljena u ulazu u luku, sa obale.(voda mutna posle jake kiše mislim da se je BRANKO tu zaj...)
Biiiiistro i zategnute strune,
Žika
-
- Štela
evo još jedne lignje od vikenda,
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.