rusko je napisao/la:Seha je napisao/la:Gdje celjad nisu bijesna ni kuca nije tijesna

Jasta nego bijesni, nego jos smo mi i dobri kakvih ima... Ja sam cuo da ima i onih koji se jedva dovikuju sa pozicije na poziciju
Poznato?

Pa i ne bas, jer Smolucu nisam lovio odkad su otvorene nove pozicije !
Rusko ja kad zelim loviti punom parom i uzivati u prirodi takodje nikad nelovim u coporu. Saranski ribolov se dosta razlikuje od musicarenja jer mi ostajemo vise dana na vodi pa je pozeljno da neko lovi sa tobom, a i da ti priznam nisam asocijalan tip - naprotiv. Kad imamo ove skupove ja iskreno uopste nelovim kako bi lovio inace vec uvijek gledam kako bi se dobro zezali pojeli i popili (riba je tu vjeruj mi zadnja stavka). Ako hocu loviti punom parom i uzivati u prirodi jedna osoba i to ne svak. Recimo mogu sa Adijem jer znamo u svitanje i sumrak tako lijepo sutiti i slusati budjenje i pocinak jednog dana. Nezna to svak vjeruj mi na rijec.
Za kraj nevidim nista lose u ovom klipu sto su se (mozda) na kraju ribolova skupili na jednoj poziciji malo lovili skupa okinuli koju zajednicku sliku i otisli na obalu da klopaju, popiju kafu jal" pivu. Scenarija za normalan razlog skupljanja na jednom mijestu moze biti vise i samo zbog toga meni licno nesmeta vidjeti njih par kako love na jednoj poziciji.
Nije valjda da ti mislis da bi i Evropljan automatski pomislio - "o majn got" i ja moram ovako loviti pored njih kad dodjem na Plivu. Ne oni se radjaju sami, love sami, i umiru sami. Njemu je drazi cuko nego vlastito dijete.. Znam ih ja evo 20 godina deveram sa njima.