TV emisije, časopisi, internetske stranice... hvalite i kudite, ali kudite s ciljem da iste unaprijedite - na uljudan način ukažete na eventualne greške.
Posle visegodisnjeg emitovanja televizijske emisije "Ulovi Trofej", od skoro mozete da nas vidite i na nasem zvanicnom sajtu.
U emisijama su prikazani mnogobrojni interesantni ribolovni tereni kako Srbije, BiH tako i inostranstva... sa akcentom na reke i jezera.
Pogledajte i sami
Srećni smo da možemo da vas obavestimo da od subote, 04.12.2010. nas možete pratiti na nacionalnoj frekvenciji,
Drago nam je da će sada moći da nas prate i oni koji do sada nisu bili u mogućnosti!
Imam taj kanal na kablovskoj,emisija će nama u BIH biti dostupna preko kablovske mreže
Da li ste radili emisiju sa temom blinkeranje klena ili bolena na našim rijekama?
Ja danas na TV Avala gledao emisiju i zakljucak je da emisija nema nikakve veze sa ribolovom.... po onome sto je danas vidjeno emisija promovira turisticke destinacije pojedinih zemalja, kao i turisticke agencije i sl. Od pola sata emisije, ribolova nije bilo niti 5 minuta. Nadam se da cete ovu kritiku shvatiti dobronamjerno i naredne emisije posvetiti ribolovu, a ne prolasku kroz odredjenja mjesta, jahanju konja, prelasku granice, globalnom zatopljenju, broju stanovnka u nekim Svedskim mjestima i sl.
E ovako...
Televizija Avala je u Srbiji, televizija sa nacionalnom frekvencijom i mnogo nam je zao sto nisu svi u mogucnosti da je prate.
Serijal "Ribolov u Svedskoj" ima vise emisija, tako da je ova prva samo bila uvod u pricu gde idemo da pecamo. Pecanja ce svakako biti, za to nema brige, all nazalost od svadbe u emisiji...nista
Uvek smo otvoreni za kritike...tako da slobodno komentarisite jer cemo tako i mi da budemo bolji.
ljepe fotke još ljepša putovanja, a najljepše ribarenje , nazalost ne mogu da pofatam te frekfencije i kao i ostali ne mogu da pratim emisiju mada pratim sve dostupne trenutno, kojih i mena puno al eto zivimo u tavoj sredini , eh sada mozete misliti da sam sitničav ili kako god al iskren prijateljski i dobronamjeran komentar će biti na ova hrdjava klješta " kobinirke" na zadnjoj fotci ... ustvari bez komentara... samo sugerišem
BISTROO!!!!