ovo je tema za vas koji imate veze sa radom na računaru - stranicama.
Ovo je poziv u pomoć

Dakle,
krenuo sam preuredjivati stranicu, prebacujem je u skriptu "wordpress" (Taboo i Angie je poznaju).Stranica je odavno postala prekrupan zalogaj za mene, jednostavno nemam vremena kao prije, i ne stizem kamaru stvari odraditi.Materijala imam bruku, ali ne i vremena da to i postavljam na stranicu.
Ovo je, ustvari, molba svima koje sam stavio u ovu grupu da pomognete i da sredimo stranicu, a i da je vodimo dalje kako treba - na vrijeme update-iranu, ažuriranu, sa dosta materijala, vijesti, da bude bolja nego jeste.Da bude najbolja.Ima nas, a vjerujem da će nas biti i još više - kako prepoznamo u nekom potencijal i volju da se priključi grupi, te i pomogne u administratiranju stranice, tako cemo i ubacivati nove "Zgubidane".
Ovo je neki "početni" spisak - sad se sjetih da nisam ubacio Kovacha te moram i to uraditi.
Trenutno prebacujem stare vijesti u novu skriptu i toga ima kamaru.Tu mi je pomoc i najpotrebnija.U daljim postovima cu obraditi temu kako se postavljaju vijesti (za one kojima ce ovo biti prvi susret sa wordpress-om), a ova tema ce nam sluziti za sve oko rada na stranici.
Napravicu vam svima accounte i poslati na PP na koji link ulazite, te user i password, te malo razgledajte kako izgleda admin-panel, a slike koje cu kasnije postati ce vam objasniti nacin postavljanja vijesti.
U ovu temu postajte sve probleme koje budete imali, a ja cu sada napraviti jednu gdje cete postirati link na vijesti koje ste postavili, a u kojima je greska koju ne znate ispraviti, pa da neko od nas, a koji smo upoznatiji sa wordpress-om, srediti stvar.
Nemojte se prepasti kada vidite uputstvo - nije to koplikejšn, vjerujte mi - kad ja mogu, može svak'
Eto, nadam se da ćete uslišiti moju molbu, moj apel, moj krik, moj vapaj.....pomozite ako boga znate! (za ateiste - tita vam!)