Ma radio sam ja backup-e stare stranice non-stop, imao je svo vrijeme u kompjuteru jer je drugaciji sistem bio.Staru sam radio offline, a onda radio upload, tako da je bilo konstantno azurirana na kompjuteru.
Juce kad sam kliknuo sto nisam trebao, sav sam se preznojio, zeludac mi se okrenuo.Čovječe, pomislih da sam 6000 slika obrisao, a znaš šta bi to značilo.
Jednostavno mi je sve nestalo.Svi na poslu su vidjeli da sam požutio od muke i ono jaranski tješili, a meni nije bilo ni do čega.Najgore je što ja hoću da sam pametan i brzac, da skratim proceduru, a pošto mi je i kompjuter nešto pomalo štopao, ja sam kliknuo na nešto, al' pogrešno jer je miš imao zadršku kod blokade na onom što mi je trebalo, a ustvari sam kliknuo ne'am pojma na šta.
Kad sam našao folder sa slikama...hej...to se ne može opisati.Juče sam opet napravo instalaciju cijele skripte i vratio baze i folder, tako da makar to funkcioniše kako treba.Imam malih problema sa pojedinim pluginima na stranici, ali nadam se da ću i to u ponedjeljak riješiti.Poslao sam mail ovim što mi je kod njih stranica na serveru i nadam se da će biti sve ok.
Dobro je prošlo kako sam se bio prepao.Sad na 4 kompjutera i stiku imam cijeli backup.
Ne govori meni Šeha džaba "nahrani kerove, Kapo, ne diraj ništa!"