Mjesec?!?
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac,Kovach
-
- Štela
- Lokacija:Trenutno BRCKO/DUBRAVE [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ma jos da zivim na moru.... E to bi bio uspjeh. Evo prije tri dana bio na Savi. Izludila me bijela riba. Ja cekao kad ce som proradit. a nista. a babuske ko luda udara. No, nazalost u mene sve one kukice ogromne pa nista ne uhvati. Međutim, ipak je bilo uspjeha barem sam se odmorio uz vodu ono pravo!
- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Mjesec?!?
Evo i "Lunarni kalendar" koji je napravio Hajrudin Djug, i javnite ima li uticaja i kakva je bila prognoza u odnosu na stvarno stanje.

Ustvari, ja volim sjediti kraj vode i gledati u vodu.
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad

- a_elvir
- Haman Štela
- Lokacija:Zivinice [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Vratim se tako jednom iz ribolova i ujutro corak. Kazem zeni ma znao sam ja, pun mjesec. Hebem ti to, kud ga spomenu, sad kad god dodjem kuci bez ulova zena kaze mora da je mjesecina opet.
-... .. ... - .-. ---
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Da si malo blize moru mogao bi se izvuci na plimu i oseku al evo kako "globalisti" razvalise nasu mamu planetu globalnim zajebavanjem moze biti izvlakusa na mnogo sto sta..
O mjesecini sve najbolje !
O mjesecini sve najbolje !