Dogovori za teferice i druzenja
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
Ja cu ove sedmice definitivno znati kad ce me pustiti ovi "moji" 

- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Dogovori za teferice i druzenja
Budi sad dobar i fin... radi marljivo... SLUSAJ!!!
samo da te puste
samo da te puste

Ja bio dobar, fin, vrijedan i slusao al kad sam im nabrojao uzu i siru familiju
dadnu mi GO od 7. Jula

-
- Nobelovac
- Lokacija:Plićak [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Lijepa gvozdena vrata otvara....
za sve ostalo tu je sira i uza famElija 

- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Eto te majstore! 

"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
Samo da me neki ne skrenu sa puta pa cu morati osnovati talibansku skolu musicarenja

- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Subota, jezero Starača?
Ko more, bujrum, najvjerovatnije cemo praviti hladnjak, predsjednik nam je iskamcio nekog materijala koji smo danas odnijeli dole i kupili nekoliko pulceva sto nam trebaju.
Ko more, bujrum, najvjerovatnije cemo praviti hladnjak, predsjednik nam je iskamcio nekog materijala koji smo danas odnijeli dole i kupili nekoliko pulceva sto nam trebaju.
Ustvari, ja volim sjediti kraj vode i gledati u vodu.
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad

- Ben
- Štela
- Pridružen/a:23 lip 2013, 12:01 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sad odete u subotu tamo a ono nema nicega.senad je napisao/la:Subota, jezero Starača?

nije tamo gradja, nego u selu kod naseg momka 

ja sam inace po riboispovjesti sarandzija
- Ben
- Štela
- Pridružen/a:23 lip 2013, 12:01 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ma sala bila. 

evo jedna 

Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.

- Ben
- Štela
Nije nista nestalo. 

nije
, al sad je pitanje sta ce biti...

- Ben
- Štela