IDEMO ZMAJEVI
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Dzafere dobio sam nekakav poziv za msn nista to. Ubaci moj mail u pozivnicu kad otvoris msn i to je to...... Pozuri vec smo se natakarili ja adi zaim itd

- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: IDEMO ZMAJEVI
Hajmo Zmajevi!!! 

Ustvari, ja volim sjediti kraj vode i gledati u vodu.
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
by Kapo Senad

- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

by Kapo Senad
by Kapo Senad

-
- Piskaralo
- Pridružen/a:10 pro 2006, 00:19 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Nista od Afrike i
,
ali idemo nazad po 

- senad
- Gledač u vodu

by Kapo Senad
by Kapo Senad

- AlaS
- Nobelovac
- Lokacija:JELAH [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Nek se i ovo jednom zavrsilo sad mogu opet normalno spavati,jesti i ostale gradjanske duznosti obavljati ,ebemti utakmicu jest me iznervirala 5 god zivota mi uzela
Bistro BiH
Bistro BiH

Bistro
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Evo i od večerašnje utakmice osta gorak ukus,a Pape ko Pape boli ga ona stvar
Francima će neko očerupati onog horoza ali mi nismo
Francima će neko očerupati onog horoza ali mi nismo

- tare
- Nobelovac
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
lijepo kosevo,poluprazno,bolje navijanje duplo bilo u luksemburgu,a protiv francuske bez non-stop podrske se nemoze igrati...
Tabela nakon drugog kola:

Nimalo lagana grupa, evo ispostavlja se tako.
Ostaje nada da će Francuzi pobijediti svakoga na gostovanju (ali nismo mi te sreće
)
Albanija opasna pravo. Kuže im selektor.
Idemo im u Tiranu na noge 8. oktobra. Tu ne smijemo kiksati.

Nimalo lagana grupa, evo ispostavlja se tako.
Ostaje nada da će Francuzi pobijediti svakoga na gostovanju (ali nismo mi te sreće

Albanija opasna pravo. Kuže im selektor.
Idemo im u Tiranu na noge 8. oktobra. Tu ne smijemo kiksati.
List niz vodu, riba uz vodu. [ www.mekousna-konjic.tk ]
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ja sam iskreno sit one euforije prije utakmice.. Francuska u rasulu mi nikad bolji.. Ma fuj
Suti bolan i igraj ako te je bog za to dao pa onda kasnije analiziraj.
Dacu im sansu jos protiv Albanije ,ako ovako budu igrali (ko stare babe) necu ih vise gledati nikako u kvalifikacijama ,ako se napokon kvalifikuju opet ih gledam. Jednostavno nemam vise zivaca.
Nek im je bistro u Albaniji
Suti bolan i igraj ako te je bog za to dao pa onda kasnije analiziraj.
Dacu im sansu jos protiv Albanije ,ako ovako budu igrali (ko stare babe) necu ih vise gledati nikako u kvalifikacijama ,ako se napokon kvalifikuju opet ih gledam. Jednostavno nemam vise zivaca.
Nek im je bistro u Albaniji

Seha je napisao/la:Nek im je bistro u Albaniji

List niz vodu, riba uz vodu. [ www.mekousna-konjic.tk ]
- tare
- Nobelovac
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Seha,ako i se i kvalifikuju,opet ih neces moci gledat,kad ce nas suspendovat,pogotovo ako prodjemo.....
- AlaS
- Nobelovac
- Lokacija:JELAH [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Necu sebi nikad prizalit sto sinoc ne odo u ribolov ,ovako sam se nanerviro za 90 min evo i sad me drzi sinoc se vidilo dokle moze PAPE zabaciti .

Bistro