AKIRI

Moderatori/ce: emin,AlaS,zlaja,svirac

Odgovori
Avatar
VIBA
Štela
Postovi: 88
Pridružen/a: 12 stu 2007, 13:54

AKIRI

Post Postao/la VIBA » 31 kol 2011, 00:00

Predstavljam vam AKIRI , elektronsku grupu u kojoj svira moj stariji sin ( svira svasta nesto, bubnjeve, gitare, sinti, udaraljke )

http://www.facebook.com/akirimusic?ref=ts

Ovo je malo ozbiljnija grupa sa ugovorom . Izdali su jedan CD a nagodinu izlazi drugi. Muzika im je bazirana na zvucima iz igrice Nintedo i zato imaju jedinstven zvuk. Zbog originalnosti su prestavljali Dansku na svjetskoj Izlozbi u Kini prosle godine i kinezi su ih pozvali da dodju ponovno u septembru ove godine. Poslije toga dolazi Texas, pa danska turneja itd..

Pored toga sto svira u Akiri , sin mi svira i sa jednom vrlo poznatom mladjom damom ( cini mi se da su u nekakvoj vezi ... :456: )...koja pjeva, pise pjesme, glumi u teatru i na filmu i nova je nada daske poezije.

Treca grupa u kojoj svira je totalni zvucni derilijum, mjesavina elektronike i klasicnih instrumenata . U grupi ih je 9-11 i tu svako svira za sebe .... <valjanjeodsmijeha> ..... Na momente me podsjecaju na Pink Floyd ...valjda zato sto sam stari dido iz vremena dobre stare muzike ... <djed>

Dajte im podrsku na FB, bice im drago ...
VIBA-macak u cizmama


Odgovori

Natrag na “Muzika”