Moderatori/ce: emin,AlaS,zlaja,svirac
Bravo Aldine, kad ovo pročita kao da odgleda dnevnik , ti specijalci sa bliskog istoka su u biti Usa saveznici@ldin je napisao/la:hvala !!! masterbih , ne obaziri se na ove muhanate misle da ih nevidimo i pokušavaju da razjedine naše vraličaske redove , pojedinci čak idu na posebne pripreme tamo po Afganistanu i uce posebne tehnike varaličarenja ne bil nam se priblizili malo i uvukli se u naše redove , čuo sam iz posebnih izvora da je glavni pokretač ,a ko će drugi nego Amerikanac!!! Budno pratimo svaki njihov korak i uvjek smo spremni na akciju i da branimo ovo naše malo varaličarsko carstvo , vidiš kako se koriste lukavstvom pa me stjeraju u ćošak kada sam sam u jednoj ne toliko aktivnoj temi i misle da će me razoružat otet mi štap i natjerat da predjem ganjat perad eeee neće moći
....
![]()
![]()
![]()
@ldin je napisao/la:hvala !!! masterbih , ne obaziri se na ove muhanate misle da ih nevidimo i pokušavaju da razjedine naše vraličaske redove , pojedinci čak idu na posebne pripreme tamo po Afganistanu i uce posebne tehnike varaličarenja ne bil nam se priblizili malo i uvukli se u naše redove , čuo sam iz posebnih izvora da je glavni pokretač ,a ko će drugi nego Amerikanac!!! Budno pratimo svaki njihov korak i uvjek smo spremni na akciju i da branimo ovo naše malo varaličarsko carstvo , vidiš kako se koriste lukavstvom pa me stjeraju u ćošak kada sam sam u jednoj ne toliko aktivnoj temi i misle da će me razoružat otet mi štap i natjerat da predjem ganjat perad eeee neće moći
....
![]()
![]()
![]()
Jos jedan razlog da se alarmira familija i komsiluk@ldin je napisao/la: , drage volje ga poklanjam u naš fond za nagradnu igru !!! bistro ljudi