Cestitke i pozdravi
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- soha
- Nobelovac
- Lokacija:Stari grad Soko [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Rusko, sve najbolje, puno zdravlja, nafake i bericeta 

-
- Štela
- Pridružen/a:01 ožu 2013, 17:48 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Cestitke i pozdravi
i od mene generacijo sretan rodjendan , sve najbolje ... 

The river was cut by the world's great flood and runs over rocks from the basement of time. On some of those rocks are timeless raindrops. Under the rocks are the words, and some of the words are theirs. I am haunted by waters.
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
To Zlaja!!! Prvi mi, pa neka onda i ostali malo umoce...zlaja je napisao/la:O vršnjak sretan rođendan, evo ja častim ribljom čorbom za dvije osobe
Uploaded with ImageShack.us
Hvala svima na cestitkama... nisu vise neke godine kada se covjek raduje rodjendanu, ali lijepo je vidjeti ovolike cestitke!
HVALA!

Umal ne zakasnih sa cestitkom
Nije zbog riblje corbe
Rusko drug, sretan rodjendan, sve najbolje u zivotu i neka je bistro

Nije zbog riblje corbe

Rusko drug, sretan rodjendan, sve najbolje u zivotu i neka je bistro

- Kovach
- Nobelovac
- Lokacija:Jablanica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Drug neka je sa srecom i bistro od Kovacha!
- besko
- Predsjednik Skupštine U.G. Bistro!
- Kontakt:
rusko druze, sretan rodjendan i sve najbolje

- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Drug Angler, juce se to desilo meni danas tebi... znam kako ti je
Sretan rodjendan, sve najbolje, da nam ulovis kakvo cudo slanih mora i naravno BISTRO!!!

Sretan rodjendan, sve najbolje, da nam ulovis kakvo cudo slanih mora i naravno BISTRO!!!

- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Druže Angler, nek' je sa srećom i bistro! 

Ustvari, ja volim sjediti kraj vode i gledati u vodu.
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad

-
- Književnik
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Bistro.
"Sine Tale, magare moje drago, smiri se u sebi pa ćes se izmiriti i sa nebom i sa zemljom"
- besko
- Predsjednik Skupštine U.G. Bistro!
- Kontakt:
Bistro i bez reuma kakvih ubuduce

Role sve najbolje i nek je Bistro! 

ja sam inace po riboispovjesti sarandzija
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Brate musicaru, sve najbolje! 

"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."