Stranica: 1/1.

Pozdrav za @ldina

Postano: 03 lip 2013, 10:51
Postao/la Seha
Postavih Zlaji pitanje ima li nam @ldina pa neodgovori.

Nista samo da pozdravim covjeka jer se vec dugo nije javio na forumu, a ljudina je za 10. Pa eto ko ga poznaje nek mu prenese pozdrav od Hercegovca.

Re: Pozdrav za @ldina

Postano: 03 lip 2013, 11:02
Postao/la senad
I ja se danima kanim da pitam Zlaju, ali senilno pa to ti je. :oops:

Re: Pozdrav za @ldina

Postano: 03 lip 2013, 12:10
Postao/la Kovach
Da nije negdje u expediciji, gleda nas "sa visine" nekog od planinskih vrhova <jelmekotrazio> .

Re: Pozdrav za @ldina

Postano: 03 lip 2013, 21:27
Postao/la rusko
Nije se odavno javljao ni na Facebooku... poslacu mu poruku...

Re: Pozdrav za @ldina

Postano: 03 lip 2013, 21:42
Postao/la zlaja
Čovjek je živ i zdrav,nedavno smo se pozdravili ispred moje zgrade...znači no sikiriki, a to Seha zašto se ne javlja ne želim da komentarišem...

Re: Pozdrav za @ldina

Postano: 04 lip 2013, 10:25
Postao/la angler
Nedavno sam mu poslao pp ali nema odgovora.
Prije toga mi je spomenuo da ima par finih ulova i da ce postaviti slike medjutim jos nista.

Re: Pozdrav za @ldina

Postano: 04 lip 2013, 22:02
Postao/la ruba
mozda ceka kapitalca :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
meni nekad lajka na fb al nista od poruke,mozda je u poslu i nema vramena.tezak je zivot u bosni mora se puno radit

Re: Pozdrav za @ldina

Postano: 11 lip 2013, 05:24
Postao/la @ldin
http://www.earbits.com/#station/rock/devil-woman-3 ( desni klik otvori poveznicu u novoj katrici , ništ' ne diraj :P haha ) INTROOOO
ma listam ja ovo sve evo već par puta pokusavam nesto konstruktivno odgovorit , pa odustanem :P predje u "memoare " prijatelji moji i braćo po štapu !!! HERCEGOVAC !!! dont sikirli bi hairli pomalo jbg ;) <titinpionir> aktivan sam brate bit ces ponosan :)
Zlatane ?! nema se tu sta komentarisat ...
Umalo-predsjednicče ,uz dužni rispekt , samo TI, iole ;!!!! mozeš da me razumiješ :P
Armine ! Uparavo sam se vratio iz tvog kraja i jednostavno sam oduševljen , Prenj me oduvijek fascinira uvijek se vracam, vec godinama skakucem gore dole , al KONJIC koliko je napredovo zadnjih godina <juma> , naravno i ako mi nije bilo uz put ,u POVRATKU svratio sam i do JABLANICE ;)
and KUVAJT...ŠVEDEN..AMERIKEN ........TEN POINTS : moj dalaj-lama, guru , duhovni vodja , shvatio sam konacno šta znaci apsolutni keč and relis , još bolje osjetim ga svaki put više nego ????? i onda to daje smisao jednoj drugoj dimenziji , nazalost kad čovjek pronadje svrhu "jednom" onda tom istom iz "prirodno odabranog emocionalnog stanja " se pojavljuje drugo koje zasluzuje isto toliko poštovanja, BAR.( ako to ne skontaš onda nisi na pravom putu ) A iz toga proizilazi uzivanje i nagrada iz svega toga i uzivanje u momentu. poštovanje prema plijenu , ogledalo lovca , iz moje neke perspektive kratko i jasno To je oduvijek bilo tako, i u vrijeme kad je tek izmišljen točak i od dan danasas u sajber generacijma, RESPEKT mora postojat , i jedino što je ne promijenjivo u svemu tome medju ratnicima , lovcima , jeste da pravi i uvijek odaju poštovanje plijenovima ili zrtvama. Mi smo lovci htijeli mi sebi priznati ili ne ... dali smo svrsi shodni ? jako diskutabilno , al respekt eeeeeeeeeeee to se ne kupuje i ne nasljedjuje to se gradi i stiče ....
Uskratjeni ste za par izvjestaja , ali nikad za obraz ili rijec , ja sam uvijek tu, i za one da ne kazem drugacije nego samo da me se nisu dojmili , e pa i njima help il nest slično , naravno da se ne kosi s mojim načinom razmišljanja, uvijek sam tu , čak i za one koji zive u pogresnim ubijedjenjima i za one koji su odrasli bez socialne uloge ,I ZA ONE!?; jel vjerujete da postoje ljudi koji sami sebe mogu ubijediti toliko u sopstvenu laz da jednostavno , poćnu toliko vijerovati toj svojoj priči da i nakon nekog vremena , bez obzira na vašu uključenost objektivnost il subjektivnost i gledište vaše analize , jednostavno i dalje ostaju u tom svijetu ?! OČI NEIZDAJU ;) ...menE lično. Znam da je i vama , drago ŠTO SAM (BAR ZA SADA ) USPIO BIT BAS SRETAN I ZADOVOLJAN , bez preveuličavanja i neke šuplje, ( ne imenujem ih pa da im se uvlacim ) bas su uticali na moj neki razvoj U ( šta dobiješ kad stisneš šift i 3 0 dobiješ #= )... Joj da samo vidite i pročitate ove tex. koje sam isto ovako naivno kreno pisat nebil vam sta dočaro , sreca pa odusta .... bar ja ,dok suzana ( moja supruga )uffffffffffff..... ne dira me danima i samo skida bekape s racunara i sortira , s toga ljube čitajući ovo skinutim aplikacijama i kojekakvim programčićima impliciranim na svaki elektronski uredjaj (znaš me :P ) , osim tostera , veš mašine , bojler hm tu sam sumnjičav hm , pošto nije u kupatilu , projekat je izmijenjen u pola igradnje , pod izgovorom nedostatka prostora u "Banji" i strpan ,daleko, u samo potkrovlje i dotični subjekt u funkciji zagrijavanja tekucine NEOPHODNE ZA ospstanak ... bla bla bla ...ha ha ha ...SLUŠAM ...... dobar solo ;)

da ne serem više , počinjem (Počeo ) radit jedan fin projekat , to je proces koji ce trajat godinama , ishod : viši ciljevi , jbg i zajednički interesi ko i do sad.A ja ko JA , iza kulisa rano je još ;) uglavnom MOJA DOSADASNJA MORALNA I LJUDSKA NAČELA NISU SVJESNO ATAKOVALA NA BILO KOGA ILI ŠTA U SMISLU OBESTEĆENJA ISTOG. SVE U SVRHU RACIONALNE MIROLJUBIVE RAZMIJENE , MISLJENJA I POGLEDA. UVAZAVANJA !!!S RACIONALNIM I OBJEKTIVNIM ANALIZIRANJEM BEZ PRISTRASNOSTI HM HA IDILA a naravno u svrhu??????? nema PRIJATELJSTVA , to generacije koje dolaze neće moc ni na papiru objasnit ili dočarat . Vjerujem ni pola vas , PREISPITAJTE SE ???????... zBOG TOGA VOLIM ZVIJEZDANE SZAZE , mimo tematike kao SF zadrzale su jedan dio tog nekog poštovanja baziranog na moralnim načelima, a ta moralna ma i sva ostala vode iz klasične PACIFISTIČKE UTOPIJE , ODO JA OPET U KURAC KRASNI ... HERCEGOVACimaš PP ...rusko ,bratski, ne daj da te diraju "trenutno-stojece-političke-I OSTALE stvari " samo diši i uzivaj , ko nas JEBE KAD SMO GLUPANI.... Ko me bude mrsko čitat ovo sve gore , iako nije ni blizu ono-ostalog u racunaru .... stvarno, ! nije mi bila namjera stvaranje nekog negativnog kontexta samog poimanja sebe , i dalje je ovo jedini forum na koji se ja javim bas ovako , opušteno ..... 5:09 jebo vas...AAAAA ode pajkit .... evo me ko grunf kad prije noć prodje ;)

Re: Pozdrav za @ldina

Postano: 11 lip 2013, 05:52
Postao/la @ldin
P.S.
- zaključajte ovo ...