Sac

Da čujem kako vi - "Steve Karapandže" pripremate jela sa ribama u glavnoj ulozi.(Mogu i drugi recepti, nema veze, ima ovde dosta "poguzija" ;-))

Moderatori/ce: emin,AlaS,zlaja,svirac

Odgovori
lukakv
Haman Štela
Postovi: 38
Pridružen/a: 30 kol 2012, 22:44

Sac

Post Postao/la lukakv » 15 stu 2014, 22:55

moja sreca :grin:
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.


lukakv
Haman Štela
Postovi: 38
Pridružen/a: 30 kol 2012, 22:44

Re: Sac

Post Postao/la lukakv » 15 stu 2014, 22:56

unutra je bila jaretina
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.

Avatar
rusko
Nobelovac
Postovi: 4759
Pridružen/a: 30 stu 2009, 19:17
Lokacija: Svedska

Re: Sac

Post Postao/la rusko » 15 stu 2014, 23:49

Ajoj.. ne vidim ga… mutno… ali mirise… ubi… Nema nista bolje i tacka!
slika slika

lukakv
Haman Štela
Postovi: 38
Pridružen/a: 30 kol 2012, 22:44

Re: Sac

Post Postao/la lukakv » 16 stu 2014, 21:43

rusko je napisao/la:Ajoj.. ne vidim ga… mutno… ali mirise… ubi… Nema nista bolje i tacka!
moram jos da kupim zemljanu posudu u kojoj se pece hleb ,da upotpunim dozivljaj . mada ,najlepsi hleb je iz Pekare ili Vurune(kod nas se tako zove). to je ono gde peku jagnjad,prasice,jarice :grin:

Odgovori

Natrag na “Kulinarski recepti”