Jeste l' ih susreli

Mjesto na kojem će naš član Olimp postavljati reportaže sa svojih putešestvija-pohoda rijekama

Moderatori/ce: emin,Olimp

Odgovori
Avatar
Olimp
Književnik
Postovi: 883
Pridružen/a: 01 pro 2010, 14:26
Lokacija: Zagreb
Kontakt:

Jeste l' ih susreli

Post Postao/la Olimp » 19 srp 2012, 21:34

Pitanje da li smo ili nismo sami u svemiru sve više zaokuplja stanovnike zemlje, ali ih i djeli u skupine onih koji smatraju da nismo, onih koji su uvjereni da jesmo i skupinu neodlucnih koji još nisu u ništa sigurni i uvjereni.

Mnoge pojave na zemlji i u zraku pripisujemo vanzemaljcima, imamo sve više vidioca nezemaljskih pojava i letjelica, pa cak i živih bica za koje se tvrdi i dokazuje na nisu zemaljskog porijekla.

Mnogi pohadaoci prirode, divljine, moreplovci, ali i piloti aviona kunu se da su "nešta" vidjeli.

Neki tvrde i da su oteti od strane vanzemaljaca, da su na njima vršeni kojekakvi eksperimenti u njihovim letjelicama, da su im ugradivani kojekakvi uredaji i sl. U dokaz tome pokazuju ožiljke nepoznatih operacija na svome tjelu, koje ponekada i nisu tipicni za zemaljsku medecinu.

Bilo je i onih koji tvrde da su letjeli njihovim letjelicama, pa cak i da su bili na njihovim planetama.

Neznam šta je od toga istinito i da li uopce ima istine u tome. Osobno nisam nikoga iz svemira susreo, a da sam toga susreta bio svjestan. Za noci provedenih u prirodi dugo sam znao u noci promatrati zvjezdama osuto nebo, vidio razlicitih svjetala, ali sva sam "procitao" i nisu mi bila sumnjiva da bi mogla biti nezemaljskoga porijekla. Vidio sam zvijezda repatica, meteora koji su uz manju ili vecu svjetlost sagorijevali u atmosferi, ponekada cuo i zvižduk pri sagorjevanju meteora u zraku.

Ali vidio sam i snimio ovu fotografiju. "Nešta" je letjelo nebom. Zvuka, a niti svjetla nije bilo. Nije bilo ni lepeta krila, a letjelo je brzinom prosjecnoga aviona iz smjera jugoistoka prema sjeverozapadu. Uspio sam samo jednu fotografiju snimiti, a za drugu nije bilo vremena, a fotografija je snimljena sa obale rijeke Kupe nedaleko od Siska. O cemu se radi, neznam, ali iskljucujem ptice i avione. Ptice jer je letjelo puno brže nego one to mogu, a avione jer se nije cuo baš nikakav zvuk iako je oko mene vladala gotovo potpuna tišina.

Kakva su vaša iskustva iz prirode po pitanju pojava za koje niste sigurni da li su ovozemaljske ili nisu?....


slika


:7564: <adipiva>
Živim snove, ne sanjam život


Odgovori

Natrag na “Olimpove priče”