Masinica AbuGarcia 304 R
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
-
- Početnik
- Pridružen/a:07 vel 2014, 16:01 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Pozdrav raja naletio sam na masinicu Abu Garcia 304 R , kostala je 85km,a na popustu je oko 40 km...ima li neko iskustva sa ovom masinicom i isplati li se uzimati je.

- bakee
- Književnik
- Lokacija:sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Masinica AbuGarcia 304 R
Nisam je imao ali cini mi se taj popust veliki, fino je pregledaj da nema kakvu gresku. Za sta si je mislio koristiti koju ribu.
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ok masinica za tu cijenu.. Imao 2 komada za ribolov hranilicom 2 sezone i nije bilo nikakvih problema. Trsio ih kad sam naletio na dobru ponudu za shimano stradic..

-
- Početnik
- Pridružen/a:07 vel 2014, 16:01 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
U ostala zadnja u jednoj radnji gdje je rasprodaja bila zato je toliko snizena. A koristio bih je za varalicenje pastrmke , klijena pa mozda ako bude dobra i za mladice.