Brada-vobleri
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
-
- Književnik
- Pridružen/a:03 pro 2010, 16:04 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
svi modeli koje sam provjerio su balansirani,,,,tako da rade i u jakim maticama brzacima---nema odstupanja ni sekunde
-
- Štela
- Lokacija:Odžak [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Brada-vobleri
I mene to zanima uzeo bih par komada da probam,a ima jos musterija za jedno 50 komada.ruba je napisao/la:eldar,koje su cijene ovih voblera i kako ih isporucuje za bih?
-
- Književnik
- Pridružen/a:03 pro 2010, 16:04 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
cjena je 6 eura, edi imas broj na ovoj temi nazoves javi se konstruktor i narucis koje hoces modele,,,,samo ceka se 1mjesec posto se radi rucno po narudzbi,,, evo jos dvojica,,,,misa deep model
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Zadnja izmjena: BcRich, dana/u 18 lis 2011, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
- misa brada
- Haman Štela
- Pridružen/a:14 lis 2011, 16:02 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Pozdrav Dragi prijatelji ribolovci!!!
Pošto sam video temu o mojim woblerima, red bi bio i da se javim i poželim vam sve najbolje!!!
HVALA vam na rečima hvale, to će mi dati još više poleta da ih usavršim još bolje, ako je moguće!!
Još jednom Hvala i bistro vam bilo!!!
Miša Brada
Pošto sam video temu o mojim woblerima, red bi bio i da se javim i poželim vam sve najbolje!!!
HVALA vam na rečima hvale, to će mi dati još više poleta da ih usavršim još bolje, ako je moguće!!
Još jednom Hvala i bistro vam bilo!!!
Miša Brada

- misa brada
- Haman Štela
- Pridružen/a:14 lis 2011, 16:02 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sve sto vas interesuje, naravno ako mogu da odgovorim.
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Majstor Brada dobro došli u bistro BIH raju, ja ću odmah na prvu- da li lovite bucova i da li ste razmišljali o vobleru baš za ovu divljač? Recimo u bistroj vodi ovi vaši fine rezonanse vjerujem da su odlični ali treba tu i težine i olova u repu za izbačaj i još karafeka...interesuje me baš da li razmišljate da razvijete jedan model striktno za bucova ?
- misa brada
- Haman Štela
Zlajo kocept voblera za bucova je skroz nesto sto ja neradim, a razlog je taj sto Bucova lovim na varke koje su za to pravljene.
Godinama unazad sam puno Bucova ulovio do 5 kg tezine na Vodomara 55 mil. i Barona 65 mil. u shalo runeru.Moja ciljna grupa je pod 1 Smudj
pod 2 Smudj
pod #Smudj
sve ostalo jeako dodje.
Brada
Godinama unazad sam puno Bucova ulovio do 5 kg tezine na Vodomara 55 mil. i Barona 65 mil. u shalo runeru.Moja ciljna grupa je pod 1 Smudj
pod 2 Smudj
pod #Smudj
sve ostalo jeako dodje.
Brada
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Okej hvala na odgovoru, vidim da ste ove smuđaroške voblere sa sitnom rezonansom baš majstorski odradili 

- EMSEL
- Početnik
- Pridružen/a:15 vel 2011, 22:07 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Želio bih ih probati,vidim da se mnogo hvale pa bih naručio za probu, interesuje me koliko minimalno komada treba naručiti da bi ste prihvatili narudžbu i koji je način plaćanja i sl. HVala unaprijed!misa brada je napisao/la:Sve sto vas interesuje, naravno ako mogu da odgovorim.