Spuzvasti-Sundjerasti Pes
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
-
- Haman Štela
- Pridružen/a:07 tra 2011, 00:40 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ja na sve peseve iznad 5 cm stavljam dvije trokuke bas zbog toga a zavisi koliko je blizu glave prva trokuka pa bolje je blize radi cvrstoce ali treba stavljat siru trokuku od glave bar za 0.8 mm tako ja pravim sebi bar mi se pokazalo odlicno pozz
-
- Početnik
- Pridružen/a:08 pro 2011, 18:28 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Spuzvasti-Sundjerasti Pes
ako nije tajna molio bih te da mi kažeš sa čim obrađuješ spužvu....odlično izgledaruba je napisao/la:evo prvi pokusaj tjela pesa,ofarbao sam ga obicnim flomasterom da bude malo jasnije.kad kuci dodjem dobicu kalupe za olovne glave,do tadatreniram pravljenje tijela.
- ruba
- Nobelovac
- Lokacija:TESLIC EVROPA I STO JE MOGUCE PRIJE NAZAD [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
dobro dosao anto u bistro bih raju.malo sam popit ali da odgovorim.
obradjivao sam je makazama za sisanje i ziletom,nikakva nauka i nikakva tajna.samo napred.pozdrav i bistro
obradjivao sam je makazama za sisanje i ziletom,nikakva nauka i nikakva tajna.samo napred.pozdrav i bistro
Ruba Vobleri
-
- Književnik
- Pridružen/a:03 pro 2010, 16:04 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ruba drug,nemoj takav da bi obradjivao pesheve,da se neposjeces hihihiihihih,,,,dobro ti to sa spuzvom,,,cestitke pozdrav bistro
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ruba najbolje je farbat peševe kad si u malo popitom stanju,budu ko pravi 

- ruba
- Nobelovac
- Lokacija:TESLIC EVROPA I STO JE MOGUCE PRIJE NAZAD [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
hvala eldare na pozdravu,a necu se posjeci,nedjlam ih vise.
zlaja kako god da ga ofarbas slabo ce lovit jer veoma je malo mladica ostaslo na nasim prostorima.
imam par komada i planiram otic malo zabacit kad dodjem ciku.bistro
zlaja kako god da ga ofarbas slabo ce lovit jer veoma je malo mladica ostaslo na nasim prostorima.
imam par komada i planiram otic malo zabacit kad dodjem ciku.bistro
Ruba Vobleri
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Potpisujem, odemo rasjeravat kederaše a i njih više nema,neisplati im se kedera kiselit u praznoj vodi...
-
- Haman Štela
- Pridružen/a:07 tra 2011, 00:40 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- zlaja
- Nobelovac
Ja se nadam iduću mladičarsku sezonu da ću pecati sa ovim peševima,kani ti meni fotografija pa samo šmagam...
-
- Haman Štela